Zit- sta bureaus

Het nieuwe werken is ook beweeglijker werken. Een zit- sta bureau kan u hierbij gigantisch helpen. De mens is in de basis niet gemaakt om hele dagen te zitten. Wisselen van werkhouding en bewegen is het advies. Het is niet voor niets dat de THO steeds meer werkplekken inricht met zit sta bureaus. Bij ons behoren zowel nieuwe als tweedehands zit sta bureaus tot de mogelijkheden. Of het nou gaat om elektrisch verstelbare werkplekken of met een handslinger verstelbare werkplekken, wij hebben het!

 

Wat is een zit sta bureau?

Een zit sta bureau is een in hoogte verstelbaar bureau waaraan u zowel zittend als staand kunt werken. Een goed zit sta bureau is perfect aan te passen per persoon. Dit zorgt voor betere werkprestaties en vermindert het risico op overbelasting. Er kan gekozen worden tussen een elektrisch verstelbaar bureau en een verstelbaar bureau met slinger. Ergonomen benadrukken dat het gezond is om 20% van de werktijd te staan. Dat is dus al snel 1,5 uur per werkdag. In Scandinavische landen bestaan inmiddels zelfs 70% van de werkplekken uit zit sta bureaus.

Nieuwe en tweedehands zit sta bureaus

Bij THO vindt u zowel nieuwe als gebruikte zit sta bureaus van verschillende topmerken. Er wordt niet alleen garantie gegeven bij nieuwe, maar ook bij tweedehands kantoormeubelen. Daarnaast biedt Terborgse Handelsonderneming een snelle levering, omdat zowel nieuwe als gebruikte zit sta bureaus uit een enorme voorraad geleverd worden. Bekijk het huidige aanbod op onze website.

De voordelen van een zit sta bureau

Maar wat zijn nu precies de (gezondheids)voordelen van een zit sta bureaus ten opzicht van het traditionele bureaus? Bekijk hieronder de voordelen van staand werken:

Een zit sta bureau bevordert creativiteit en innovatie doordat het mensen de mogelijkheid biedt om flexibel en beweeglijk te zijn. Door telkens te wisselen van positie blijft u actief, waardoor er eenvoudiger nieuwe ideeën ontstaan.

  • Efficiëntere en productievere werkhouding

Een zit sta bureau biedt veel vrijheid. Wanneer u bijvoorbeeld moe begint te worden of uw concentratie verliest, zet u gewoon uw bureau omhoog om staand te werken. U krijgt op deze manier weer nieuwe energie en een betere concentratie. Daardoor werkt u productiever en effectiever.

  • Beter voor de gezondheid

Langdurend zitten is erg slecht voor het menselijk lichaam. Sterker nog, men zegt dat dit net zo slecht is voor het lichaam als roken. Langdurig zitten verhoogt de kans op overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en rug- en nekklachten. Kom dus ook uit uw bureaustoel en begin met staand werken.

  • Innovatieve en creatieve ideeën

Een zit sta bureau bevordert creativiteit en innovatie doordat het mensen de mogelijkheid biedt om flexibel en beweeglijk te zijn. Door telkens te wisselen van positie blijft u actief, waardoor er eenvoudiger nieuwe ideeën ontstaan.

Wij geven u graag advies

De THO geeft u graag advies bij het vinden van de juiste zit sta bureaus voor uw medewerkers. Onze vakkundig opgeleide verkoopadviseurs hebben ruime ervaring met kantoorinrichtingen. Wenst u een zit sta bureau dat goed moet passen bij de uitstraling van uw kantoor? Of bent u op zoek naar een bureau met een aantrekkelijke prijs of een combinatie hiervan? Onze verkoopadviseurs helpen u met al uw wensen!

Services van de Terborgse Handelsonderneming

Naast het aanbieden van zit sta bureaus kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en restauratie van uw kantoormeubelen. Voor advies, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via mail op contact@terborgse.nl, via telefoon op 0315-325523 of langskomen in een van onze showrooms in Terborg, Apeldoorn of Huissen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.