Bureaustoelen

Wilt u graag een bureaustoel kopen? THO heeft een groot assortiment bureaustoelen die allemaal geschikt zijn voor uw werkplek of kantoor. Het is heel belangrijk dat uw bureaustoel fijn zit. Als u comfortabel zit, blijft u langer geconcentreerd omdat u niet wordt afgeleid door een zere nek, arm of rug. U maakt een goede keuze door een bureaustoel uit te proberen. Kom daarvoor langs in één van onze showrooms bij u in de buurt! Wanneer u meerdere stoelen wilt testen komen wij graag bij u langs op locatie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Onze bureaustoelen zijn in diverse kleuren, maten, soorten, merken en met verschillende opties beschikbaar. Kunt u niet de bureaustoel vinden die u zoekt? Neem dan contact op met de THO verkoopafdeling. Wij krijgen regelmatig nieuwe bureaustoelen binnen en wellicht ook de bureaustoel die u zoekt.

 

Nieuwe en gebruikte bureaustoelen

Bij THO vindt u zowel nieuwe als gebruikte bureaustoelen van verschillende topmerken. Er wordt niet alleen garantie gegeven bij nieuwe bureaustoelen, maar ook bij gebruikte bureaustoelen. Daarnaast biedt Terborgse Handelsonderneming een snelle levering. Zowel een nieuwe als een gebruikte bureaustoel worden uit een enorme voorraad geleverd. Bekijk onze website voor het huidige aanbod.

Bureaustoel ergonomisch

De bureaustoelen van THO zijn van zeer goede kwaliteit, ergonomisch en zijn daarom erg geschikt om dagelijks de hele werkdag comfortabel te zitten. Een goede zithouding tijdens het werk op kantoor is namelijk van groot belang. Wanneer u dit niet doet, is de kans op rug, nek of schouderklachten groot. Een verkeerde houding is erg belastend voor de spieren omdat je die constant moet aanspannen. Lees bij voorkeur de handleiding van de stoel, vaak hangt die onder de zitting. Zo kunt u uw bureaustoel altijd comfortabel en ergonomisch instellen. Voor tips kunt u ons artikel lezen voor het instellen van een bureaustoel.

Afmetingen van bureaustoelen

De afmetingen van een bureaustoel zijn erg belangrijk voor een goede houding tijdens het werken. De juiste afmetingen verschillen per persoon. De hoogte van uw stoel is het meest comfortabel wanneer u uw voeten plat op de grond kunt plaatsen en uw benen horizontaal zijn. Uw knieën mogen zich nooit hoger dan uw heupen bevinden. Ook is het belangrijk dat de hoek tussen boven en onder armen recht is. Blijf daarnaast actief op de stoel er verander regelmatig van zithouding. Maak bijvoorbeeld gebruik van een zit/sta bureau. Door al deze afmetingen goed in te stellen is de kans op lichamelijke klachten een stuk kleiner.

Verschillende topmerken

Bij THO vindt u bureaustoelen van veel verschillende topmerken, zoals:

En nog veel meer topmerken! Bekijk al onze merken op onze merkenpagina.

Wij denken graag met u mee

De THO geeft u graag advies bij het vinden van uw juiste bureaustoel. Onze vakkundig opgeleide verkoopadviseurs hebben ruime ervaring met het inrichten van kantoren. Wenst u een bureaustoel die goed moet passen bij uw de uitstraling van uw kantoor? Of bent u opzoek naar een bureaustoel met een aantrekkelijke prijs voor uw portemonnee? Of een combinatie hiervan? Onze verkoopadviseurs helpen u met al uw wensen.

Services van THO

Naast het aanbieden van bureaustoelen kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en restauratie van uw kantoormeubelen. Voor advies, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via mail op contact@terborgse.nl, via telefoon op 0315-325523 of langskomen in één van onze showrooms in Terborg, Apeldoorn of Huissen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.