Kantinestoelen

Kantinestoelen kopen? Bij Terborgse Handelsonderneming hebben wij een ruim aanbod in kantinestoelen. Van hippe kantinestoelen tot aan klassieke kantinestoelen: wij hebben het allemaal! De kantine is vaak een belangrijke plek binnen een bedrijf waar mensen samenkomen. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte met zorg ingericht wordt en daar leveren de stoelen een grote bijdrage aan. Al onze kantinestoelen zijn daarom ook perfect te combineren met onze kantinetafels.

Wilt u meer informatie of advies over onze kantinestoelen, kantoorstoelen of ergonomische kantoormeubelen? Neem dan contact op met de THO-verkoopafdeling, waar ze u graag meer vertellen over de mogelijkheden.

 

Comfortabele kantinestoelen

In een kantine wordt gezellig geluncht, gekletst en ontspannen. Lekker zitten draagt bij aan een gezellige sfeer tijdens de lunch of andere gelegenheden. Doordat een kantinestoel intensief gebruikt wordt is het belangrijk dat ze comfortabel zitten, zodat uw medewerkers zich kunnen ontspannen. Daarnaast is het belangrijk dat de kantinestoelen en kantinetafels een praktische functie hebben. Je moet ze snel kunnen reinigen en gemakkelijk op kunnen ruimen.

Kantinestoelen stapelbaar

Stapelbare kantinestoelen zijn zowel praktisch als mooi. Het grote voordeel hiervan is dat u stapelbare kantinestoelen gemakkelijk kunt opbergen wanneer u ze even niet nodig heeft. Wanneer de bedrijfskantine bijvoorbeeld soms ook gebruikt wordt voor andere doeleinden heeft u binnen no-time het interieur aangepast door de kantinestoelen op te stapelen en op te bergen.

Nieuwe en gebruikte kantinestoelen

Bij THO bent u aan het juiste adres voor zowel nieuwe als tweedehands kantinestoelen. Of het nou gaat om kunststof, houten of stapelbare kantinestoelen; wij hebben het in huis! Wij hebben een ruim assortiment kantinestoelen in verschillende kleuren, merken, materialen en maten. Doordat wij ook gebruikte kantinestoelen aanbieden, zijn wij bij THO uitstekend in staat om voor elk budget en alle wensen een werkplek optimaal in te richten.

Wij denken met u mee

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kantinestoelen voor uw kantine. Onze professionele verkoopadviseurs hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes. Zij kunnen u meer vertellen en helpen u graag met al uw wensen.

Nog veel meer meubelen voor uw bedrijf

Naast kantinestoelen en kantinetafels hebben wij nog veel meer meubelen voor uw bedrijf. U kunt bij ons terecht voor bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, kantoorstoelen en nog veel meer. Ook voor onderhoud en restauratie van kantoormeubelen zit u bij THO goed. Voor vragen, meer informatie of advies kunt u met ons in contact komen via mail op contact@terborgse.nl of telefonisch op 0315-325523. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom om langs te komen in een van onze showrooms in Terborg, Apeldoorn of Huissen.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.