Vergaderstoelen

Heeft u een tekort aan vergaderstoelen? Of is het nu echt tijd om de oude vergaderstoelen te vervangen? De Terborgse HandelsOnderneming (THO) biedt u een zeer ruim assortiment nieuwe en tweedehands vergaderstoelen. Al onze producten zijn grondig nagekeken op kwaliteit en professioneel gereinigd. Daarom spreken wij ook liever van 'zo goed als nieuwe' vergaderstoelen.

Vergaderstoelen op maat

U heeft zich natuurlijk de vraag gesteld waar vergaderstoelen of uw andere kantoormeubelen aan moeten voldoen. Wellicht heeft u een heel duidelijk beeld voor ogen en vindt u uw vergaderstoel op Terborgse.nl  Is het voor u een vereiste dat de stoelen stapelbaar en snel op te bergen zijn? Is een chique of luxe uitstraling vereist? Modern? Klassiek? Design? Of is de prijs doorslaggevend? Wij hebben ongetwijfeld de juiste stoel op voorraad. 

 

Uitgebreid assortiment

Bij Terborgse HandelsOnderneming vindt u zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen tegen aantrekkelijke prijzen. Wij kunnen zelfs uw complete kantoorinrichting leveren en afstellen op uw medewerkers. Ons assortiment is erg uitgebreid en het is bijna onmogelijk om bij ons niet te slagen. Ons aanbod vergaderstoelen is ook erg uitgebreid met stoelen van topmerken, zoals AhrendAspa of Artifort

Vrijblijvend persoonlijk advies over vergaderstoelen

Wilt u zich oriënteren op nieuwe vergaderstoelen of andere zitoplossingen, zoals kantoorstoelenbureaustoelen of kantinestoelen? Onze medewerkers adviseren en helpen u graag. Een juiste zithouding is ten slotte erg belangrijk en biedt een bijdrage aan de productiviteit en voorkomt lichamelijke klachten. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.