Kantoorstoelen

Het assortiment kantoorstoelen van de Terborgse HandelsOnderneming is divers en afgestemd op de behoeftes van de gebruiker. Bureaustoelen, bezoekersstoelen, wachtkamerstoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen en zelfs werkstoelen! De belangrijkste eigenschap van een kantoorstoel is dat men langdurig kan zitten in een gezonde, ergonomische en comfortabele houding.

Nieuwe en gebruikte kantoorstoelen

De verstelmogelijkheden van een kantoorstoel bepalen grotendeels het zitcomfort. De Terborgse HandelsOnderneming beschikt over een uitgebreide keuze aan diverse kantoorstoelen, die verschillen in prijs, zitcomfort en uitstraling. Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de juiste kantoormeubelen voor de juiste prijs bieden wij zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen aan, al spreken wij zelf liever van 'zo goed als nieuw' want alleen de beste en mooiste kantoorstoelen nemen wij op in ons assortiment. 

Vrijblijvend persoonlijk advies over kantoorstoelen

Wenst u zich te oriënteren op nieuwe kantoorstoelen of andere zitoplossingen? Onze medewerkers maken graag tijd voor u vrij om u in een persoonlijk gesprek uitvoerig te adviseren. Een juiste zithouding is erg belangrijk. Het biedt een grote bijdrage aan de productiviteit en voorkomt tevens lichamelijke klachten. De medewerkers van Terborgse HandelsOnderneming kunnen u alles vertellen op het gebied van ergonomie. We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in een showroom bij u in de buurt. Wij zijn gevestigd in Terborg, Apeldoorn en Huissen. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.