Legbordstelling

Legbordstellingen worden onder meer gebruikt in archiefruimten voor de opslag van ordners en in magazijnen voor de opslag van onderdelen of kleinere producten. Met behulp van verdeelschotten kan een vakkenstelling worden gemaakt. Legbordstelling wordt opgebouwd uit legborden met staanders en jukken, evt. met kruisschoren. De Terborgse HandelsOnderneming is specialist in zowel houten als stalen legbordstelling.

Door het gebruik van legbordstellingen kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten en een efficiënte indeling van uw magazijn of archief realiseren. Voorbeelden van legbordstelling zijn G3 stalen stellingen en Archos houten archiefstelling.

Nieuwe legbordstelling en partijen gebruikte legbordstelling

De Terborgse HandelsOnderneming levert zowel nieuwe als gebruikte legbordstelling en biedt een ruime keuze in merken en systemen. Ervaren personeel zorgt voor een goed advies voor de inrichting van uw magazijn en helpt u zo nodig bij het bepalen van de juiste maten (diepte, hoogte) en draagvermogens.

Merken legbordstellingen

Naast legbordstelling leveren wij ook palletstellingen, draagarmstellingen, inrijstellingen en alle aanverwante artikelen voor magazijninrichting. Merken die u onder andere bij ons vindt: Bruynzeel, Hovuma, Lundia, Nedcon, Duwic en Intraprofiel. Partijen gebruikte legbordstelling zijn direct uit voorraad leverbaar.

Stel ons uw vraag over legbordstelling of de inrichting van uw magazijn aan onze medewerkers. Alle gegevens zijn te vinden via de pagina "contact". Onze medewerkers zullen u snel en vakkundig van dienst zijn.

Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.