Magazijnstellingen

Voor nieuwe magazijnstellingen en gebruikte magazijnstellingen kunt u terecht bij de Terborgse HandelsOnderneming (THO). Wij bieden een ruim assortiment aan kantoormeubelen en magazijnstellingen, zowel nieuw als zo goed als nieuw. Naast het prijstechnische voordeel van de aankoop van 2e hands artikelen, is er ook het voordeel dat ze direct beschikbaar zijn, waardoor ze zonder lange levertijd bij u bezorgd kunnen worden.

Een ruim assortiment magazijnstellingen

Bij De Terborgse HandelsOnderneming (THO) bent u aan het juiste adres voor magazijnstellingen in verschillende soorten en maten, zowel nieuw als gebruikt. U kunt kiezen uit houten- en metalen legbordstellingen, palletstellingen, breedvakstellingen, draagarmstellingen en inrijstellingen.

Magazijnstellingen zijn er in verschillende vormen en groottes. Vandaar het verschillende aantal soorten magazijnstellingen. Natuurlijk wilt u in uw magazijn zoveel mogelijk plaats benutten, maar wel op een veilige manier en tegen een redelijke prijs. Dan bent u bij ons op de juiste plaats voor uw magazijnstellingen.

Gebruikte magazijnstellingen

Door onze jarenlange ervaring met het inrichten van magazijnen beschikken wij over de expertise om u van de juiste magazijnstellingen te voorzien. Ook heeft u de keuze uit nieuwe magazijnstellingen of gebruikte magazijnstellingen. Wij hebben diverse gebruikte magazijnstellingen op voorraad. De gebruikte magazijnstellingen worden zorgvuldig op veiligheid en beschadigingen gecontroleerd.

Kortom, bij De Terborgse HandelsOnderneming vindt u ongetwijfeld een passende magazijnstelling. Onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers staan garant voor een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Wij streven ernaar u altijd van een constante hoge kwaliteit en service te voorzien.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze magazijnstellingen, neemt u dan contact met ons op! Dit kan door ons te bellen op het nummer 0315-325523. U kunt ons ook een e-mail sturen. Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.