Markant Tweedehands archiefkasten

Hieronder vindt u het overgrote deel van de tweedehans archiefkasten van de THO. Het overgrote deel inderdaad want de THO heeft nog veel meer tweedehands archiefkasten op voorraad! U vindt bij ons gebruikte archiefkasten van merken als Ahrend, Gispen, Lensvelt, Kembo, Aspa, Assenburg en nog veel meer. Er zit ongetwijfeld een archiefkast tussen die u aanspreekt. Ook voor wat oudere merken kunt u bij de THO vinden en behalve de kast zelf is de kennis van deze materialen ook ruimschoots aanwezig.

Wanneer u ter aanvulling van uw huidige kantoorinrichting een specifiek item zoekt welke u hieronder niet kunt vinden adviseren wij u de vraag bij de afdeling verkoop neer te leggen. De verkoopafdeling heeft inzicht in de totale voorraad en kan u zo wellicht toch van dienst zijn. 

Archiefkasten in verschillende uitvoeringen

Gebruikte archiefkasten zijn interessant voor de portemonnee en natuurlijk zijn gebruikte archiefkasten ook beter voor het milieu. Een gebruikte archiefkast is er in tal van uitvoeringen. Van roldeurkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten tot aan ladekasten en ladeblokken. In onze grote voorraad vindt u veel tweedehands archiefkasten van metaal, maar we hebben ook kasten met een houten uitstraling. In ons aanbod met archiefkasten vindt u verschillende topmerken terug. Zo hebben wij onder andere tweedehands archiefkasten van Ahrend, Aspa, Gispen en nog veel meer. De kasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en erg degelijk. Ze zijn gebouwd om jarenlang mee te gaan zodat u jarenlang gebruiksplezier van heeft ook bij een gebruikt exemplaar.

Technisch gecontroleerd en gereinigd

Een tweedehands archiefkast wordt na binnenkomst door de THO technisch nagezien en voor levering grondig gereinigd voordat ze bij ons in de showroom komen te staan. Wij spreken zelf dan ook lieven van 'zo goed als nieuw'. Ook voor renovatie en/of reparatie van uw kantoormeubelen kunt u bij ons terecht. Het grootste deel van onze grote voorraad archiefkasten vindt u online in onze webwinkel, maar wanneer u op zoek bent naar een specifieke gebruikte archiefkast welke hier niet is weergegeven raden wij u aan toch even contact op te nemen met de THO verkoopafdeling. Grote kans dat wij hetgeen wat u zoekt binnenkort binnenkrijgen of kunnen leveren.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.