Nieuwe kantoormeubelen

Een nieuwe inrichting? Ook dan bent u bij de THO aan het juiste adres. Kantoren inrichten met nieuwe kantoormeubelen doet de Terborgse HandelsOnderneming dagelijks. De THO is wat betreft nieuwe inrichtingen niet gebonden aan een vast merk of vaste leverancier. Dit maakt dat de THO altijd vol gaat voor uw inrichtingswens en niet de omzetwens van fabrikant of leverancier. Wist u dat veel THO klanten in een nieuwe inrichting ook gebruikte kantoormeubelen opnemen?  

Nieuwe kantoormeubelen

Nieuwe kantoormeubelen aangeboden door de THO zijn niet maar zo opgenomen in het THO assortiment. Nieuw inrichten doet u natuurlijk niet voor enkele weken, hoe mooi een product ook is, de THO levert graag kwaliteitsinrichtingen. Een nieuwe kantoorinchting dient jaren mee te gaan en de THO wil graag na jaren nog trots zeggen dat zij uw kantoor hebben ingericht! Het aanbod nieuw kantoormeubilair kunt u voor een deel eenvoudig hieronder online bekijken maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in één van de drie ruime showrooms.  

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.