Opbergkasten

Opbergkasten in alle soorten en maten en voor iedere toepassing? Ook dan klinkt de naam Terborgse HandelsOnderneming (THO). Opbergkasten voor kantooromgevingen maar ook magazijn- en werkplaatsomgevingen. Opbergkasten zijn er in diverse soorten en maten. Ook bij de opbergkasten biedt de THO u natuurlijk de keuze uit gebruikte / zo goed als nieuwe of nieuwe materialen.

Kantooromgeving met opbergkasten

Opbergkasten in een kantooromgeving, opbergen van documentatie, kantoorartikelen, waardevolle documenten, datadragers of contanten. Voor ieder doel heeft de THO een toereikende oplossing. Roldeurkasten, draaideurkasten, ladekasten, schuifdeurkasten, brandwerende kasten, braakwerende kasten of bijvoorbeeld afstortkluizen, nieuw en veelal ook gebruikt uit een gigantische voorraad, snel leverbaar.

Werkplaatskasten

Speciale types werkplaatskasten met bijvoorbeeld een ladenindeling gecombineerd met een gereedschapsbord,  levert de THO met hetzelfde gemak als opbergkasten voor de kantooromgeving. Ook wanneer u een milieukast zoekt, raden wij u aan eens te kijken wat de THO u kan bieden. Voor een situatie als een werkplaats, magazijn, opslag of andere ‘achter de schermen’ ruimten is de ervaring bij de THO dat het ook vaak de wat minder mooie kast(en) mag/mogen zijn. Dit soort opbergkasten heeft de THO ook meer dan voldoende op voorraad. Vaak zijn deze kasten op maat samen te stellen wat betreft interieur en natuurlijk geleverd middels de eigen bezorgdienst.

Reparaties en service

Net als bij overige kantoor- en magazijninrichtingen is de THO ook in staat problemen met bijvoorbeeld uw huidige opbergkasten op te lossen. Problemen met sloten, deuren, geleidingen, de THO heeft met haar jarenlange ervaring de kennis en onderdelen van talloze fabrikanten in huis. Of u nu een nieuwe of gebruikte kast zoekt of een reparatie wil laten uitvoeren, neem contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0315-325523 of stuur een e-mail.
 

Bekijk ons aanbod opbergkasten hier >>>

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.