Aankoop, opkoop, overname en/of inkoop van uw kantoormeubelen of magazijninrichting.

Wilt u uw kantoormeubelen laten opkopen? (minimaal 20 werkplekken)

Stuur eenvoudig een mail naar opkoop@terborgse.nl (Indien mogelijk graag vermelden: aantallen, omschrijvingen, een beschrijving van de locatie waar de materialen zich bevinden en bijgevoegd graag enkele representatieve foto's) Vergeet svp niet ook uw bedrijfsgegevens, naam en telefoonnummer door te geven. Na ontvangst van deze mail nemen wij z.s.m. contact met u op. 

Op de opkooppagina van de THO vindt u onderaan de pagina ook een standaard formulier. #handig! Wenst u aanvullende informatie dan kunt u tijdens kantooruren natuurlijk ook telefonisch contact met onze afdeling opkoop/inkoop opnemen: 0315-325523.

 

De THO heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Wij kopen grotere partijen kantoormeubilair en magazijninrichtingen van bedrijven, organisaties en overheidsinstanties. Onze kracht bestaat uit het vakkundig demonteren en het milieu verantwoord afvoeren van uw kantoormeubilair en magazijn inrichtingen op een nette wijze. Voor meubilair dat geschikt is voor hergebruik betalen wij goede prijzen.
 

 

Milieu verantwoord afvoeren is óók Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Cradle to cradle: Ons streven is om met zo weinig mogelijk afvalstromen het kantoormeubilair weer geschikt te maken voor hergebruik.
  • Upcycling: De delen die niet meer voor hergebruik geschikt zijn worden handmatig in verschillende afvalstromen gescheiden. Het afval wordt door een   gecertificeerd bedrijf afgevoerd.
  • Second life: Voor het meubilair dat geen commerciële waarde meer heeft maar nog steeds geschikt is voor een “second life” heeft de THO exportkanalen. Ook worden deze vaker dan eens door de THO 'om niet' beschikbaar gesteld aan bijvoorbeeld het verenigingsleven of hulporganisaties.

Inruil van uw kantoormeubilair

 

De THO is ook leverancier van nieuw kantoormeubilair. Als u uw oude meubilair wilt laten opkopen dan offreren wij u graag nieuw meubilair met een passend inruilbod. De THO biedt u over het algemeen meer inruil dan andere inrichters. Ook indien u echter uw nieuwe meubilair bij een andere leverancier heeft gekocht zijn wij geïnteresseerd in de overname van uw gebruikte meubelen, mits deze nog commerciële waarde hebben en het aantal werkplekken van enige omvang is. (minimaal 20). Meer info over de THO als opkoper? Klik dan hier.
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.