Over de Terborgse HandelsOnderneming

Wie zijn wij...

De Terborgse HandelsOnderneming, vaker de THO genoemd, is opgericht op 1 november 1989 door Olaf Leusink en Dick Mulders.

De gedachte was een handelsonderneming te starten in de breedste zin des woords. De eerste grote inkoop was een partij gebruikte kantoormeubelen, een verkooplokatie moest nog worden gezocht. Aan de Hoofdstraat in te Terborg werd de helft van de begane grond gehuurd en met een showroom van 150 m2 was de basis gelegd.

Begin 1990 volgde de 1e uitbreiding. Inmiddels was er ook een medewerker aangenomen.

Er bleek een markt te zijn voor gebruikte kantoormeubelen en aan de vraag kon niet altijd worden voldaan. Een uitbreiding van het assortiment met low-budget nieuw kantoormeubilair was noodzakelijk. Door de inkoop van projecten en complete faillissementen werd de opslag op de etage te klein. Besloten werd een magazijnruimte te huren aan de Ettensestraat in Terborg in het voormalige Benraad complex. De etage van het pand aan de Hoofdstraat werd volledig showroom, de resterende ruimte op de begane grond werd erbij gehuurd en de THO beschikte inmiddels over een team van 6 man, 500 m2 showroom en 500 m2 magazijn.

 

In 1992 werd een verkooppunt geopend in Arnhem aan de Velperweg. Het betrof een voormalig garagepand van 1000 m2. De THO werd een begrip in de regio. Het assortiment was inmiddels uitgebreid met nieuwe en gebruikte magazijn inrichting.

Logistiek en efficiency maakten het noodzakelijk om showroom en magazijn onder een dak te brengen. In Terborg werd in 1994 besloten om het pand aan de Hoofdstraat af te stoten en een nieuwe showroom van 1000 m2 te openen in het pand aan de Ettensestraat. Dit voormalige bedrijvencomplex was groot genoeg om toekomstige uitbreidingen te realiseren. Door de jaren heen werd er uitgebreid in aantal vierkante meters en personeel.

 

 

 

 

In 1999 zijn we met onze vestiging vanaf de Velperweg in Arnhem verhuisd naar het centrum van het KAN gebied. De vestiging in Huissen was een feit. We begonnen met een showroom van 1000 m2 die al snel te klein bleek. Een uitbreiding met 300 m2 was mogelijk. Onze huidige showroom van 1300 m2 biedt klanten vanuit Arnhem en Nijmegen een goede keuze uit ons assortiment.

 

 

 

In 2004 heeft er een grote renovatie van het pand aan de Ettensestraat in Terborg plaatsgevonden. Door de verkoopruimte aan de voorzijde van het pand erbij te betrekken werd onze showroom verdubbeld en kreeg ons bedrijf de uitstraling die het al jaren eerder had moeten hebben.

Toen we ontdekten dat er een grote markt is voor kwalitatief goed en betaalbaar gebruikt kantoormeubilair zijn we ons hierin gaan specialiseren. Na een aantal jaren hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse nieuwe, eigen lowbudget kantoormeubellijnen. Een reële prijs-kwaliteitverhouding met oog voor ergonomie en design vormde daarbij het uitgangspunt.

 

Door deze verbreding staan we nu flexibel in de markt, zijn we minder kwetsbaar en voor elk type klant een interessante partner, of hij nu een dikke of een smalle beurs heeft.'

In april 2010 was de opening van onze derde vestiging in Apeldoorn een feit. Een prachtige showroom van 1500 m2 aan de Lange Amerikaweg gunstig gelegen ten opzichte van de A1 en Kanaal Zuid, de toegangsweg naar Dieren.

De kracht van de THO schuilt in de enorme voorraad. Hierdoor is er een ruime keuze uit bijna alle bestaande merken, met de nadruk op kwalitatief hoogwaardig meubilair van gerenommeerde fabrikanten. Het meubilair wordt onder andere verkregen door het opkopen van complete (kantoor)inboedels, waarbij de THO doorgaans tussen de vijftig en twaalfhonderd werkplekken verwerft.

 

 

 

De enorme voorraad stelt ons in staat razendsnel te leveren. Bovendien zijn we voor het transport niet afhankelijk van derden. We beschikken over een eigen wagenpark en kunnen mede hierdoor onze afspraken hierdoor tijdig en correct nakomen.

De THO is bewust geen officiële merkendealer. We willen onafhankelijk blijven en ons niet laten sturen door targets en dergelijke. Onze adviezen zijn dus eerlijk. Het gevolg is dat we nagenoeg alle merken leveren. Als je bij ons niet vindt wat je zoekt, vind je het nergens.

De meerdere eigen meubellijnen zijn direct uit voorraad leverbaar.
Naast leverancier van betaalbaar nieuw en gebruikt kantoormeubilair is de THO totaalinrichter van kantoren en magazijnen.

 

Of het nu gaat om praktische zaken als monitorsteunen, voetenbanken of inrichtings-, Arbotechnische- en ergonomische adviezen, de THO denkt mee. Mede dankzij onze ruime ervaring komen we aan de hand van een schets of een bezoek ter plaatse tot praktische en creatieve oplossingen.

 

In samenwerking met bedrijven waar we goede ervaringen mee hebben, leveren we tevens totaalaanbiedingen.Een ander specialisme is de inrichting van magazijnen. De THO beschikt over een groot assortiment nieuwe en gebruikte stellingen, zoals legbordstellingen in hout en staal, pallet-, breedvak en draagarmstellingen, vakkenkasten, kratten en zelfs intern transportmaterieel.

Huren is vandaag de dag enorm populair: veel bedrijven willen op dit moment geen grote investeringen doen. Ook als bedrijven als gevolg van een brand, verbouwing of verhuizing tijdelijk in een ander pand gehuisvest zijn of als leveranciers hun levertijden niet nakomen, is huren de oplossing. De voordelen zijn legio: eersteklas meubilair, lage maandlasten en geen onderhoud.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.