Palletstelling

Voor een veilige en efficiënte logistieke opslag heeft de Terborgse HandelsOnderneming (THO) diverse soorten palletstellingen in haar assortiment. Elk systeem heeft zijn specifieke gebruikskenmerken dus de keuze voor een bepaald systeem of merk is afhankelijk van de goederen die u wenst op te slaan in uw magazijn. Voor elk type opslag kunnen wij u adviseren en een oplossing op maat aanbieden.

Voordelen van een palletstelling

Een palletstelling biedt vele voordelen. Dit komt omdat palletstellingen breed kunnen worden ingezet en palletstellingen geschikt zijn voor vele soorten producten. Op het gebied van veiligheid en overzichtelijkheid zijn palletstellingen een ideale opslagmethode gebleken.

Palletstellingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en draagvermogens. Daarnaast kunt u uw palletstelling nog uitbreiden met diverse toebehoren. Als u wil weten welke palletstellingen voor u het meest geschikt zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Opslag van pallets, bakken en containers

Wilt u het logistieke proces in uw magazijn zo efficiënt mogelijk laten verlopen en de beschikbare ruimte optimaal gebruiken? De THO levert diverse merken palletstelling. Duurzame frames en liggers, gepoedercoat of verzinkt, in diverse maatvoeringen beschikbaar.

De staanders en liggers zijn desgewenst uit te breiden met diverse accessoires ten behoeve van het logistieke traject en de veiligheid, zoals stijlbeschermers, gaasvlonders, doorvalbeveiligingen en geleidingen voor opslag.

Gebruikte palletstelling

Wanneer palletstellingen in goede staat verkeren, kunnen deze hergebruikt worden. De Terborgse HandelsOnderneming heeft partijen gebruikte palletstelling die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Van de diverse merken en maten palletstelling vindt u op de pagina Palletstellingen een overzicht.

Zoekt u als aanvulling op bestaand palletstelling een specifiek merk? Neem dan telefonisch contact met ons op of stel uw vraag aan onze medewerkers via onze contactpagina. Ons verkoopteam zoekt in overleg met u naar de juiste oplossing.

Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

Bekijk ons aanbod palletstellingen >>

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.