Roldeurkast

Roldeur- of jaloeziedeurkasten bieden praktische archiefoplossingen voor kantoorruimtes. De flexibele indelingsmogelijkheden met legborden, hangmappensystemen, uittrekframes of binnenvakken zorgen ervoor dat uw administratie altijd overzichtelijk gerangschikt en makkelijk toegankelijk is.

Roldeurkasten uit voorraad leverbaar

De Terborgse HandelsOnderneming (THO) levert uit voorraad kwalitatief hoogwaardige roldeurkasten in diverse hoogte- en breedtematen. Ons standaard programma biedt volop keus in zowel kleuren van de kastombouw als de lamellen. De roldeuren hebben kunststof lameldeuren die sluiten met een magneet en bovendien afsluitbaar zijn door middel van een slot.De roldeurkast behuizing is van staal en voorzien van een topblad. De topbladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints en dus altijd goed te combineren met uw kantoormeubelen.

Gebruikte roldeurkasten

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een gebruikte roldeurkast want ook hierin heeft de THO een ruime voorraad. Gebruikte roldeurkasten worden door ons voor levering volledig schoongemaakt en nagekeken, zodat u uw roldeurkast direct in gebruik kunt nemen.

Zoekt u een roldeurkast van een bepaalde maat, kleur of fabrikant? Via de contactpagina kunt u uw vraag of bestelling aan ons doorgeven. Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

Bekijk ons aanbod roldeurkasten >>

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.