Service en garantie

Garantie op gebruikt meubilair:

Wij hebben vertrouwen in onze producten en staan in voor de kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen, bieden wij garantie op al het gebruikte kwaliteitsmeubilair. Per 1 augustus 2017 is de garantietermijn zelfs verlengd van één naar twee jaar! 

Garantie is niet van toepassing wanneer producten zijn gekocht onze outlet / as-is condities. Op de product detailpagina wordt per product aangegeven of er garantie van toepassing is. Mocht er binnen de garantieperiode een technisch mankement ontstaan, zijn wij u graag van dienst door middel van reparatie of vervanging. Voor levering wordt het gebruikte meubilair grondig gereinigd, zonodig voorzien van sleutels en gecontroleerd op goed werkende mechanieken en bewegende delen. Bij zitmeubilair wordt tevens specifiek aandacht besteed aan de bekleding, schuim in zit- en rugkussens, goed rollende wielen, de gaslift voor de zithoogte verstelling en de degelijkheid van de onderstellen.

Garantie op nieuw meubilair:

Op al het nieuwe meubilair zit standaard fabrieksgarantie. Afhankelijk van het product kan deze varieren van 1 tot 5 jaar. Gedurende de garantieperiode zal THO de klacht in behandeling nemen en afhandelen conform de garantiebepalingen van de producent. Na afloop van de garantieperiode zullen eventuele klachten zo coulant mogelijk worden behandeld.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.