Referenties

Hieronder enkele van onze klanten aan het woord.

"Wij ervaren THO als een regionale leverancier die meedenkt over onze inrichtingsvragen en daarvoor een betaalbare oplossing heeft. Korte, heldere communicatielijnen in een prettige sfeer!"

 

M.C.G. Broekhuizen, directeur Bedrijfstakschool Anton Tijdink Terborg

  
"De Terborgse Handels Onderneming kan erg goed meedenken en heeft altijd een betaalbare oplossing voor onze inrichtingsvragen. We zijn zeer tevreden over de uitgebreide service en de prettige samenwerking!"

 

Eva Rouwhorst, Office manager Dru Cultuurfabriek Ulft 

  
"Vriendelijke en accurate mensen bij een prettige firma met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Wij kunnen de Terborgse Handelsonderneming van harte aanbevelen!"

 

Theo van Baal, Verkoop directeur straatstenen, CRH Clay Solutions, vestiging Tolkamer

  

"Wat is er mooier dan een betrouwbare leverancier die ook nog eens om de hoek is gevestigd? De Terborgse Handels Onderneming is zo’n leverancier, die voor ons al jaren een vaste partner is waar we naar volle tevredenheid zaken mee doen. Het ruime assortiment, de snelle service en prettige communicatie zorgen voor plezierig zaken doen!"

Maurice Wijnhoud, faciltaire zaken Kaak Groep Terborg 

  

THO:

  • Snelle service
  • Goede verhouding prijs/kwaliteit
  • Oplossingsgericht denken
  • Informele flexibele organisatie

Nel Visser, secretariaat Svedex B.V. Varsseveld

  
''Na vergelijk van de diverse aanbieders hier in de buurt zijn wij nog steeds tevreden met de keuze voor een inrichting van de THO. Wij wisten precies wat we wilden hebben, de THO vertaalde dit perfect en snel naar een passende aanbieding met nieuw en gebruikte materialen."

 

Pim Heutink, mede-eigenaar T3 Live, Audio en Lichttechniek Doetinchem

  
"De THO is voor ons al enkele jaren een leverancier van gebruikt meubilair. Ze leveren een erg breed assortiment producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.Samen met de korte levertijden, klantvriendelijkheid en goede service is dit een bedrijf dat goed in kan spelen op onze vraag en gewenste service."

 

Dave van der Sar, Coördinator gebouwenbeheer/Facilitaire Zaken Gemeente Westland

  
"De snelle en betrouwbare levering van gebruikt en nieuw meubilair maakt dat de Terborgse Handelsonderneming voor ons een vaste leveranciers is. Met een breed scala aan mogelijkheden en een ruim assortiment vinden wij daar altijd iets dat past binnen ons kantoor. En mocht er onverhoopt toch service noodzakelijk zijn dan is dat ook geen probleem."

 

R. Stokman AA Westerveld en Vossers Accountants en Belastingsadviseurs

  
"THO is voor ons een zeer gewaardeerde leverancier; accuraat, betrouwbaar en servicegericht. Bij THO is niet alleen het meubilair van prima kwaliteit, ook de betrokkenheid en het meedenkend vermogen van het personeel verdient een pluim."

 

Martin Groenenberg, Marketing en communicatie - Drs. Gezondheidswetenschappen - Master of Health Science De Gouden Leeuw Groep

  
"THO was aanvang 2010 onze partner voor de inrichting van ons nieuwe kantoorpand. Het omvangrijke assortiment en de expertise van de medewerkers zorgden ervoor dat we de kantoorinrichting nu fantastisch voor elkaar hebben. In het bijzonder geef ik een groot compliment voor het inlevingsvermogen en betrokkenheid, zowel tijdens de ontwerpfase als ook tijdens het uitleveren en plaatsen."

 

Jan-Paul Kiefmann, directeur Kiwitz Groep BV

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.