Tweedehands bureaus

Tweedehands, een term welke de Terborgse HandelsOnderneming (THO) niet vaak naar buiten communiceert. Niet om dat tweedehands een vreemd woord is, de THO zegt liever ‘zo goed als nieuw’! En dit zegt de THO niet zomaar. 

Zo goed als nieuw

Er wordt door THO namelijk getracht een tweedehands bureau (of welk artikel ook) weer als nieuw in de markt te zetten. Dit begint al in het inkoopstadium. Echt oude bureaus vindt u niet bij de THO. Inrichtingen dienen te voldoen aan de eisen van deze tijd. Dit geldt ook voor gebruikte inrichtingen. Naast reinigen van de materialen zodat het er weer piekfijn uit ziet, worden alle materialen ook technisch nagezien. Net als nieuw meubilair kan de THO alle materialen leveren inclusief montage en eventueel een persoonsgebonden afstelling. Ook op gebruikte bureaus wordt er door de THO in bijna alle gevallen garantie gegeven.

Standaard, instelbaar, verstelbaar, flex

Gebruikte bureaus of zoals de THO zegt ‘zo goed als nieuwe bureaus’ voldoen in 90% van de gevallen aan de Arbo richtlijnen. Hierover informeren onze verkoopmedewerkers u graag. Complete hoekopstellingen, rechte bureaus of met een kleine uitbouw. De THO biedt u een ruime keuze. In de showrooms te Apeldoorn, Huissen of Terborg vindt u bureaus in overvloed. Een standaard vaste hoogte, een hoogte in- of verstelbare variant? Ja hoor, zelfs bureaus voor het flexwerken heeft de THO normaliter voldoende op voorraad. 

Goedkope gebruikte bureaus

Een gebruikte bureau is allereerst een goede keuze voor uw portemonnee. Wanneer u kiest voor gebruikt meubilair, kan dit u veel financieel voordeel opleveren. Een ander groot voordeel is natuurlijk de snelle levering uit de gigantische THO voorraad. Kijk op terborgse.nl naar het huidige aanbod. Indien u hier niet vindt wat u zoekt,  adviseren wij u contact op te nemen met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0315-325523 of stuur een e-mail.
 

Bekijk ons aanbod gebruikte bureaus hier >>>

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.