Tweedehands kantoormeubelen

Bent u voor uw bedrijf, kantoor of winkel op zoek naar tweedehands kantoormeubelen? Bij de Terborgse HandelsOnderneming bent u aan het juiste adres. Onze kracht is een uitgebreide selectie aan moderne jong gebruikte kantoormeubelen, geschikt voor alle soorten werkruimtes.

Kwaliteitsmeubelen voor elke ruimte

Voor het inrichten van kantoor, call center, bedrijfsrestaurant, directiekamer of vergaderzaal, de THO heeft voor iedere werkruimte een oplossing. Met tweedehands kantoormeubelen hebt u snel een prachtige inrichting voor een redelijke prijs. Wij leveren tweedehands kantoormeubelen van topmerken, ergonomisch verantwoord en met een eigentijdse uitstraling.

Uw tweedehands kantoormeubelen snel geleverd

In onze showroom staan altijd tientallen modellen opgesteld, zodat u altijd verzekerd bent van een ruime keus. Series van deze modellen staan op voorraad in ons uitgebreide magazijn. Dit betekent dat wij snel en uit voorraad kunnen leveren door heel Nederland. Ons eigen bezorg-en montageteam levert en monteert op afspraak de kantoormeubelen in uw bedrijf.

Het verkoopteam van de Terborgse HandelsOnderneming staat voor u klaar met een passend advies. Stel uw vraag aan onze medewerkers en zij nemen contact met u op. Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.