Vergaderstoelen

Heeft u een tekort aan vergaderstoelen? Of is het nu echt tijd om de oude vergaderstoelen te vervangen? De Terborgse HandelsOnderneming (THO) biedt u een zeer ruim assortiment nieuwe en zo goed als nieuwe vergaderstoelen. Wist u trouwens dat de THO uw eventuele bestaande vergaderstoelen nieuw kan stofferen?

Vergaderstoelen op maat

U heeft zich natuurlijk de vraag gesteld waar vergaderstoelen aan moeten voldoen. Wellicht heeft u een heel duidelijk beeld voor ogen en vindt u uw vergaderstoel op terborgse.nl  Staat het voor u voorop dat de stoelen eenvoudig en snel op te bergen zijn? Is een chique uitstraling vereist? Modern? Klassiek? Of is de prijs doorslaggevend? De THO heeft voor u ongetwijfeld de juiste stoel op voorraad.

Neem contact met ons op 

Wanneer u een specifieke vergaderstoel in gedachten heeft en deze niet tussen de vergaderstoelen online ziet staan, neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0315-325523 of neem contact op per e-mail. Wellicht dat onze adviseurs toch de juiste stoel voor u weten te vinden. 

Bekijk ons aanbod vergaderstoelen hier >>>

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.