Verhuur

Verhuur van kantoormeubelen

Uitbreiding van het aantal personeelsleden gaat doorgaans altijd gepaard met uitbreiding van het aanwezige kantoormeubilair, of dit nu voor korte of lange termijn is.

Voor korte termijn bieden wij u de mogelijkheid om kantoormeubilair in de breedste zin des woords bij ons te huren. Huren voor korte termijn kan bijvoorbeeld voorkomen als u voor korte termijn een aantal uitzendkrachten aan moet trekken of als uw leverancier van nieuw meubilair zijn levertijden niet na kan komen.

Ook ondernemingen die gaan verhuizen maar intussen wel operationeel moeten blijven maken gebruik van deze optie. Dit zijn nog maar een paar situaties waarin u tijdelijk extra kantoormeubilair nodig kunt hebben.

 

Toch zult u er ongetwijfeld weinig voor voelen om dan nieuwe werkplekken of een nieuwe inrichting aan te schaffen. Dat hoeft ook niet, want samen met de Terborgse Handels Onderneming kunt u deze periodes snel en eenvoudig overbruggen.

De Terborgse Handels Onderneming biedt een uitgebreid pakket kantoormeubelen die voldoen aan de Arbo/Nen normering. Hierbij valt te denken aan complete werkplekken, ook op management niveau, stoelen, kasten, kantine inrichtingen etc.

Wij richten moeiteloos tijdelijke projecten in van 1 tot ....tig werkplekken. Kortom, huren is de ideale oplossing voor ieder evenement en elk tijdelijk huisvestingsprobleem.

 

 

Bovendien profiteert u van alle voordelen die huren met zich meebrengt; vaste maandlasten en géén onderhoud.

In principe verhuren wij alles uit ons assortiment. Indien u iets zoekt dat niet in deze webshop wordt getoond, verzoeken wij u om daarover contact met ons op te nemen. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.