Kantoormeubelen Elst

Terborgse Handelsonderneming, voor zo goed als nieuw én nieuw kantoormeubilair in Elst en omgeving. Bent u op zoek naar nieuwe of tweedehands kantoormeubelen voor uw bedrijf in de buurt van Elst? De Terborgse Handelsonderneming (THO) is al tientallen jaren specialist op het gebied van kantoorinrichting. Ook in de omgeving van Elst leveren wij u onder andere bureaustoelen, vergadertafels, bureaus, kasten, en kantinemeubelen.

De THO voor uw bedrijf:

  • Wij bieden u garantie op (bijna) alle kantoormeubelen
  • Onze eigen bezorgdienst levert op afspraak
  • Uw meubelen komen gemonteerd bij u aan
  • Dankzij onze grote voorraad kunnen we snel leveren
Contact opnemen 

 

Neem alvast een kijkje in onze online showroom om een indruk te krijgen van ons ruime assortiment. En heeft u advies en hulp nodig bij het inrichten van uw werkplek? Onze ervaren verkopers helpen u graag en maken voor u een offerte op maat. In iedere prijsklasse vindt u bij de THO een passende oplossing voor uw kantoor of bedrijf.

Service van de THO

De THO is uw partner als u maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen. Wij voorzien uw bureaustoelen bijvoorbeeld graag van een nieuwe stoffering in een kleur naar wens. Zo worden kwalitatief goede meubelen niet vernietigd, maar opnieuw gebruikt. Want weggooien is zonde! Ook het vervangen van onderdelen, werkbladen of bureaubladen kan de THO voor u doen. Ook hebben we een sleutelservice, waar u terecht kunt als u een sleutel kwijt bent.

Huissen

 

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving

Vanuit Elst rijdt u in nog geen kwartiertje naar de THO showroom. Neem de Rijksweg Zuid in zuidelijke richting, ga daarna de A15 op, richting Bemmel. Sla linksaf naar N839 (Karstraat), vervolgens rechts naar Veilingweg en rechtsaf naar Nijverheidsstraat. U ziet de THO links van u.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.