THO: de betrouwbare opkoper van uw bedrijfsinrichting biedt meer dan reële prijzen!

 Betrouwbaar   Nette werkwijze ✓  Ruim 30 jaar ervaring   Snel   MVO

Opkoper kantoormeubilair en magazijninrichtingen

De Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) is al ruim 30 jaar een bekende naam waar het opkopen van kantoor- en magazijninrichtingen betreft. Als opkoper koopt de THO inrichtingen zoals kantineinrichtingen, kantoormeubilair, kantoorinventais (vanaf ca. 20 werkplekken) op van bedrijven, organisaties en overheidsinstanties. Direct een gratis waardeindicatie voor uw overtollige bedrijfsinrichting? Klik hier!

Een e-Mail sturen of vragen over opkoop kantoormeubilair kan naar opkoop@terborgse.nl (Indien mogelijk graag met representatieve foto's, aantallen, een omschrijving van de locatie waar uw aanbod zich bevindt en uw NAW gegevens + telefoonnummer) De THO neemt dan z.s.m. contact met u op. Meer info? Bel: +31(0)31 5325523.

Als een van de eerste Nederlandse bedrijven zag de THO markt voor tweedehands kantoorinventaris en magazijninrichtingen. Dat de THO dit op een wijze doet welke nog steeds gewaardeerd wordt, bewijzen wel alle vaste en steeds terugkerende relaties.

  De THO is altijd geïnteresseerd in: 

  •          Opkoop Kantoormeubilair (vanaf ca. 20 werkplekken)

  •          Opkoop Kantineinrichtingen

  •          Opkoop Wachtkamer / receptiemeubilair

  •          Opkoop Bedrijfsrestaurants

  •          Opkoop Archiefinrichtingen

  •          Opkoop Brandkasten- en datasafes

  •          Opkoop Magazijninrichtingen

  •          Opkoop Overtollige voorraden

 

Waarom de THO veel vaste en steeds terugkerende relaties heeft?  

Opkoper kantoormeubilair en magazijninrichtingen


✓  Betrouwbare opkoper kantoormeubilair

Afspraak is afspraak, communicatie is het toverwoord. Helderheid en duidelijkheid in ieder opzicht. Van kleine zaken als op tijd komen tijdens de afspraken, bereikbaar zijn en een tijdige betaling van uw rekening. De THO is niet voor niets een graag geziene partij van diverse projectinrichters en tal van verhuisbedrijven. Werken met deadlines is voor de THO geen enkel probleem, de THO begrijpt dat uw kantoor- en/of magazijn tijdig leeg en/of bezemschoon opgeleverd moet worden en is ook bekend met het vervangen van meubilair zonder de bedrijfs/organisatieprocessen te verstoren.

✓  Opkoper met respectvolle werkwijze

De THO behandelt uw organisatie/bezittingen (en/of die van uw verhuurder) met respect. Vaker dan eens heeft de THO verhalen over 'collega' opkopers moeten aanhoren welke kozijnen, deuren, liften, vloerbedekkingen, muurbekledingen, tegelvoeren etc.etc. niet achterlieten zoals deze werden aangetroffen. De snelle, gestructureerde maar bovenal nette manier van werken van de THO werd door een van haar relaties al eens bestempeld als een 'uitmuntend uitgevoerde militaire operatie'.  

✓  Maatschappelijk verantwoord en duurzaam

Ook de THO is continu bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door verkoop van uw overtollige bedrijfsinrichting draagt u ook bij aan eventuele MVO / duurzaamheidsdoelstellingen. Het (gemiddelde) percentage opgekochte kantoorinrichtingen dat de THO voor hergebruik gereed maakt ligt op 93%(!) 

Niet her te gebruiken materialen worden vanzelfsprekend gescheiden ingezameld zodat deze voor het overgrote deel uiteindelijk weer hergebruikt kunnen worden als grondstof in nieuwe producten.

Technisch 100% maar te gedateerd voor verkoop? De THO heeft exportkanalen zodat ook deze materialen hergebruikt kunnen worden. Ook het verenigingsleven en hulporganisaties heeft de THO vaker dan eens blij gemaakt met sponsoring van meubilair, ook dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen,   

✓  Betrouwbare opkoper kantoormeubilair

Duurzaamheid en andere maatschappelijke voordelen bij verkoop van uw overtollige kantoorinveventaris aan de THO zijn natuurlijk mooi, weten dat de THO een solide en betrouwbare partner (ook in financieel opzicht) voor u kan zijn moet ook een rustig gevoel geven!

✓  Meer dan reële prijzen voor uw kantoorinventaris

De THO is al ruim 30 jaar een bekende speler als opkoper van kantoormeubilair. De THO betaalt u uitstekende prijzen voor uw overtollige kantoorinventaris, reëel, marktconform. De prijs maakt de THO niet uniek, de manier van werken wel! En dat dit de juiste is bewijst wel een groot aantal steeds terugkerende relaties.  

Gratis en vlotte waarde-indicatie

Wilt u weten wat de THO betaalt voor uw kantoorinventaris en/of magazijninrichting? De THO geeft u graag snel, gratis en vrijblijvend een waarde-indicatie. Voor een juiste indicatie raden we u aan enkele representatieve foto’s van hetgeen u wilt verkopen toe te voegen, dit is echter niet verplicht. Een exacte waardebepaling kan de THO uiteindelijk na bezichtiging van de door u aangeboden kantoor- of magazijninrichting doen. Wenst u aanvullende informatie, neemt u dan contact met de THO op tel. +31(0)315 325523.

Naam bedrijf/organisatie:
Dhr/Mevr*:
Naam*:
E-mail*:
Telefoonnummer:
De plaats(naam) waar de goederen zich bevinden*: 
Goederen staan op*:
Indien etage:
Omschrijving meubilair (aantallen, staat, verdieping)*:
Opleverdatum* :
Foto's:
 
(* verplichte velden)