Kantoormeubelen bestellen bij de THO?

De THO zet die paar stapjes extra wél! Advies, berzorging, inhuizing, montage én garantie in de meeste gevallen standaard - bij de prijs inbegrepen. #Service

Duurzaam inrichten met tweedehands kantoormeubelen

Een ton minder grondstofverbruik is een ton minder Co2 uitstoot wordt wel eens gezegd, de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) helpt graag bij het terugdringen van de Co2 uitstoot! Allereerst helpt de THO u echter graag aan een passende inrichting. De THO is al 30 jaar sterk in nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Vaker dan eens heeft de THO organisaties volledig mogen én kunnen inrichten met tweedehands kantoormeubilair.

 

Modern tweedehands

Bij de term tweedehands hebben sommige mensen nog de gedachten dat het dan om afgeschreven en/of oud meubilair gaat. De THO bewijst u het tegendeel. De THO is kritisch op haar assortiment. Dit begint al in het opkooptraject. De THO koopt grote partijen modern kantoormeubilair wat niet alleen esthetisch maar ook ergonomisch voldoet aan de eisen van deze tijd.

Tweedehands, als nieuw!

De THO biedt niet alleen modern, technisch nagezien en gereinigd tweedehands kantoormeubilair. De THO biedt ook de service welke u wellicht alleen bij nieuwe inrichtingen verwacht. De THO is een professionele kantoor- en magazijninrichter met dagelijks meerdere (eigen) bezorg en montageteams op de weg. Naast tweedehands meubilair levert de THO ook een ruim assortiment nieuw kantoormeubilair. Een combinatie van nieuw en tweedehands komt echter ook vaak voor, hoe mooi is het niet om tweedehands bureaus een tweede leven te bieden in een bijna nieuwe jasje? 

Garantie op tweedehands? Jazeker!

De THO staat achter hetgeen men verkoopt. Ook op het assortiment tweedehands kantoormeubelen geeft men dan ook (in de meeste gevallen) 24 maanden THO garantie! Wel zo'n fijn gevoel. Wenst u meer informatie over tweedehands kantoormeubelen? Neem vrijblijvend contact op met de THO-verkoopadviseurs middels de handige chat-functie hier online of bel +31(0)315 325523.