Duurzaam inrichten met tweedehands kantoormeubelen

Wij helpen graag bij het terugdringen van de CO2-uitstoot! Allereerst helpt THO je graag aan passende tweedehands kantoormeubelen. THO is al 30 jaar sterk in nieuwe kantoormeubilair en tweedehands kantoormeubelen. Vaker dan eens heeft THO organisaties volledig mogen én kunnen inrichten met tweedehands kantoormeubilair.

Modern tweedehands kantoormeubelen

Bij de term tweedehands kantoormeubelen hebben sommige mensen nog de gedachten dat het dan om afgeschreven en/of oud kantoormeubilair gaat. THO bewijst je het tegendeel. THO is kritisch op haar assortiment tweedehands kantoormeubelen. Dit begint al in het opkooptraject. THO koopt grote partijen modern tweedehands kantoormeubilair wat niet alleen esthetisch maar ook ergonomisch voldoet aan de eisen van deze tijd.

Tweedehands kantoormeubilair, als nieuw!

THO biedt niet alleen modern, technisch nagezien en gereinigd tweedehands kantoormeubilair. THO biedt ook de service die je wellicht alleen bij nieuwe kantoormeubelen verwacht. THO is een professionele kantoor- en magazijninrichter met dagelijks meerdere (eigen) bezorg en montageteams op de weg. Naast tweedehands kantoormeubilair levert THO ook een ruim assortiment nieuw kantoormeubilair. Een combinatie van nieuw en tweedehands kantoormeubelen komt echter ook vaak voor, hoe mooi is het niet om tweedehands bureaus een tweede leven te bieden in een bijna nieuwe jasje? 

Garantie op tweedehands kantoormeubelen? Jazeker!

THO staat achter hetgeen men verkoopt. Ook op het assortiment tweedehands kantoormeubelen geven we dan ook (in de meeste gevallen) 24 maanden THO garantie! Wel zo'n fijn gevoel. Wil je meer informatie over tweedehands kantoormeubelen? Neem vrijblijvend contact op met THO-verkoopadviseurs middels de handige chat-functie hier online of bel +31(0)315 325523.