Recycling

Als derde en laatste stap op de ladder van Lansink streven we naar recycling. Wanneer producten niet langer gerepareerd kunnen worden, zelfs niet met nieuwe of gebruikte onderdelen, kunnen ze nog steeds dienen als bron van onderdelen. Hoewel het af en toe voorkomt dat we meubilair niet meer kunnen herstellen, nemen we zeer zorgvuldig afvalmanagement in acht en zorgen we ervoor dat de onderdelen zoveel mogelijk opnieuw worden ingezet. Is ook dit niet mogelijk dan scheiden we de onderdelen op basis van hun grondstof en zorgen we ervoor dat ze worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen voor andere materialen.. Op deze manier sluiten we de kringloop en dragen we maximaal bij aan de circulaire economie in al onze bedrijfsprocessen.

We streven ernaar om binnen ons hele bedrijf de circulaire economie te bevorderen. We zijn er trots op dat dit streven van links naar rechts en van onder naar boven wordt gedragen in onze organisatie. Wil je met jouw oude kantoormeubilair ook bijdragen aan de circulaire economie? Neem dan eens contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. 

Heb jij als bedrijf nog innovatieve ideeën hoe wij nog meer kunnen bijdragen aan duurzaamheid? We zijn altijd benieuwd naar innovatieve mogelijkheden om met onze bedrijfsvoering bij te dragen aan duurzaamheid. Ook daarvoor mag je contact met ons opnemen.