Werken en/of leren bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO)

De leukste kantoor- en magazijninrichter van Nederland!

Al ruim 30 jaar is de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) een bekende speler in de markt van tweedehands én nieuwe kantoor- en magazijninrichtingen. De THO is op gezonde wijze uitgegroeid tot de volwassen en professionele organisatie welke er nu staat. De THO levert full-service kantoor- en magazijninrichtingen aan klanten door heel Nederland (van particulier tot multinational) en maakt met enige regelmaat een uitstapje naar België en Duitsland. Werken en/of leren bij de THO?

Klik hier om direct naar de openstaande vacatures te gaan

De medewerker op de eerste plek bij de THO

Medewerkers van de THO krijgen veel vrijheid in de uitvoer van hun werk. Hierdoor krijgen medewerkers een grote verantwoordelijkheid, een die de collega’s graag nemen. Een belangrijk punt van het succes van de THO is dat deze verantwoordelijkheid zorgt voor een hechte verbinding van de medewerker met het bedrijf en zijn doelen. De sfeer onderling en gezellige collega’s maken de positieve cultuur voor veel medewerkers van het bedrijf compleet.

Doordat de THO al ruim dertig jaar bestaat is er een sterke positieve bedrijfscultuur. Medewerkers worden gewaardeerd door de organisatie, leidinggevende en de collega’s en dit leidt tot een verdere betrokkenheid bij de THO. Waardering, gecombineerd met de al aanwezig cultuur van vrijheid en verbinding maakt dat we streven naar een cultuur van autonomie, vertrouwen en kundigheid. Autonomie in de dagelijkse werkzaamheden: binnen de kaders van de functie en de gestelde doelen, zelf in staat zijn om keuzes te maken die bijdragen aan het succes van de medewerker en van de THO.

Het vertrouwen dat medewerkers en collega’s om kunnen gaan met de vrijheid maakt het dat men zich snel op de plek voelt bij de THO. De vele ontwikkelingsmogelijkheden maken het dat medewerkers vervolgens lang bij THO blijven.

Vacatures van de Terborgse HandelsOnderneming B.V. 


      

Leren bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

De THO heeft op dit moment geen openstaande vacatures.

Bijbaan bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

Enkele werkzaamheden als oproepkracht - zaterdagkracht: assistentie bij de orderverwerking, assistentie bij de verwerking van binnenkomende goederen, wassen van wagenpark, opruimwerkzaamheden, onderhoud van pand en buitenterrein, werkzaamheden voor de stoffeerderij, werkzaamheden in de showrooms, schoonmaakwerkzaamheden, etc.

De THO 

 

Sterk team

Werken bij de THO is werken in een hecht en enthousiast team. De THO is een kerngezonde, no-nonsense organisatie met korte lijnen. De THO beschikt over twee vestigingen en ca. dertig vaste medewerkers. De 'vaste ploeg' wordt vaker dan eens aangevuld met oproepkrachten en op zaterdagen is er op de hoofdvestiging in Terborg altijd een team van zaterdagskrachten werkzaam. Bij de THO zijn er de volgende disciplines te vinden: verkoop, in- en opkoop, logistiek, expeditie, stoffeerderij, administratie, marketing en een technische dienst.

 

Fulltimers, parttimers, oproepkrachten, zaterdagkrachten, stagiairs, afstudeerders, BBL

Het overgrote deel van het THO-team bestaat uit medewerkers met een fulltime dienstverband (40 uur per week). Voor sommige functies zijn er bij THO ook mogelijkheden als parttimer. De oproepkrachten springen bij op de piekmomenten doordeweeks en/of werken als zaterdagkracht. Op zoek naar een stageplek, afstudeerplek of BBL leerbaan? Ook dan zijn er bij THO vaak mogelijkheden.

Is het interessant om bij THO te werken?

Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt hoog bij THO, er zijn al heel wat 'THO-ers' met een dienstverband van 15 tot 25 jaar, zegt dit iets? THO denkt van wel! Dat mensen al langere tijd bij THO werken komt niet alleen door de prima(ire) arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk is er een goed basissalaris, THO biedt deze, marktconform, met vakantiegeld. Voor fulltimers zijn er per jaar 192 vakantie-uren beschikbaar. Naast een solide basis kijkt THO ook naar de toekomst van haar medewerkers, een collectieve pensioensregeling is dan ook aanwezig voor medewerkers met een vaste aanstelling. 

Naast primaire arbeidsvoorwaarden zijn er tal van activiteiten welke het werken bij de THO extra leuk maken. Zo zijn er bijvoorbeeld activiteiten als het 'eieren bakken' rond Pasen, is er ieder jaar een personeelsfeest, wil er nog wel eens een BBQ georganiseerd worden en is er een kerstborrel - diner. Iedere vrijdag is er daarnaast bij THO 'standaard' de gezellige weeksluiting.

Afhankelijk van de functie worden zaken als werkkleding, veiligheidsschoenen, een telefoon en/of laptop (dan wel tablet) ter beschikking gesteld. Niet alles maar veel is mogelijk bij de THO.

#MVO Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Via vaste partners probeert THO ook mensen te helpen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt. Gezien de bedrijfsgrootte is er gekozen voor een maximum van twee personen zodat er ook voor een goede begeleiding kan worden ingestaan. Ook THO streeft naar een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.