Kantoorstoelen

Het assortiment kantoorstoelen van THO is divers en afgestemd op de behoeftes van de gebruiker. Bureaustoelen, bezoekersstoelen, wachtkamerstoelen, vergaderstoelenkantinestoelen en werkstoelen. De belangrijkste eigenschap van een kantoorstoel is dat men langdurig kan zitten in een gezonde, ergonomische en comfortabele houding.

Nieuwe en tweedehands kantoorstoelen

De verstelmogelijkheden van een kantoorstoel bepalen grotendeels het zitcomfort. THO beschikt over een uitgebreide keuze, die verschillen in prijs, zitcomfort en uitstraling. Om je zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de juiste kantoormeubelen voor de juiste prijs biedt THO zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen aan, al spreekt men zelf liever van 'zo goed als nieuw' want alleen de beste en mooiste kantoorstoelen neemt THO op in haar assortiment. 

Vrijblijvend persoonlijk advies over kantoorstoelen

Wens je je te oriënteren op nieuwe kantoorstoelen of andere zitoplossingen? De THO verkoopadviseurs maken graag tijd voor vrij om je in een persoonlijk gesprek uitvoerig te adviseren. Een juiste zithouding is erg belangrijk. Het biedt een grote bijdrage aan de productiviteit en voorkomt tevens lichamelijke klachten. De medewerkers van THO kunnen je alles vertellen op het gebied van ergonomie. Ze adviseren graag. Neem vrijblijvend contact met THO op of kom langs in één van de showrooms.