Thuiswerken? Doe het verstandig; doe het met de THO!

Al sinds 1989 is de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) specialist in kantoor- en magazijninrichtingen, ook voor thuis. Waar in de eerste jaren de focus met name lag op het tweedehands inrichten kwam hier door toenemende vraag ook een uitgebreid assortiment nieuwe producten bij. Tegenwoordig biedt de THO u (ook voor een thuiswerkplek!) een uitgebreid assortiment tweedehands meubelen, nieuwe meubelen én refurbished meubilair.

Ergonomisch thuiswerken

Al jaren steken we in Nederland in op de ergonomische werkplek. Absoluut positief gezien het feit dat de mens in de basis niet gemaakt is om hele dagen te zitten. Waarom zou dit in het geval van thuiswerken anders zijn? De THO begint een inrichtingsvraagstuk bij voorkeur met gezond, ergonomisch, advies. Natuurlijk kunt u uw esthetische wensen kenbaar maken maar verlies de functionaliteit en ergonomie bij de thuiswerkplek niet uit het oog.

Lichamelijke klachten door thuiswerken

Steeds vaker lopen mensen bij de THO binnen, bellen op, mailen of chatten met de mededeling dat er lichamelijke klachten zijn ontstaan sinds er thuis gewerkt wordt. Het besef te zorgen voor een goede, ergonomische thuiswerkplek is er bij velen wel.

De bekende woonprogramma’s geven ook niet bepaald de juiste richting aan voor de thuiswerkplek. Een ‘plank’ aan de muur met een één of ander hip 4-poots stoeltje dat er ‘handig onder geschoven kan worden’ of een ‘industriële plank op twee schragen’? Zelfs voor de parttime thuiswerker is dit vragen om moeilijkheden, laat staan voor de fulltime thuiswerker.  

Thuiswerken op een kunststof keukenstoel, vanaf de bank of vanuit de relaxfauteuil, het klinkt wellicht aanlokkelijk, maar het is niet voor niets dat er in de kantooromgeving als sinds jaar en dag wordt geïnvesteerd in ergonomische oplossingen.

Waar op letten bij de thuiswerkplek

Ieder mens is anders en dat begrijpt men bij de THO. Ook wanneer u op zoek bent naar de juiste inrichting van uw thuiswerkplek. Denkt u aan hoogte verstelbare bureaus, diepte instelbare zittingen van bureaustoelen, armleggers in 4-D, de NEN-EN 1335 normering, de NPR1813 normering, kunststof of rubber wielen onder de bureaustoel, staand werken, zittend, synchroon mechaniek of… Ziet u door de bomen het bos nog? De THO wel!

De THO is niet alleen leverancier van thuiswerkplek meubilair. De THO is ook de partij die wél dat stapje extra zet. Leg uw inrichtingsvraagstuk bij de THO neer, zeker wanneer u op zoek bent naar meubelen voor de thuiswerkplek.

Thuiswerkplekken voor alle thuiswerkers binnen de organisatie

Ook projectmatig bent u bij de THO aan het juiste adres voor de inrichting van de thuiswerkplek. Al tal van projecten heeft de THO inmiddels met succes mogen afronden. Houdt u zelf de regie in handen of laat u zich volledig ontzorgen door de THO? Er zijn referenties beschikbaar van organisaties met 20 tot ruim 1500 thuiswerkplekken welke de THO naar tevredenheid heeft mogen afronden.

Thuiswerkplekken, inclusief bezorging, inhuizing, montage, service en garantie     

Advies bij het inrichten van de thuiswerkplek is mooi, maar de daadwerkelijke levering en eventuele nazorg is hetgeen waarbij (volgens tal van relaties) de THO écht het verschil maakt. De THO levert middels de eigen transport- en montage dienst thuiswerkplekken door heel Nederland. Diverse montageteams zorgen ervoor dat thuiswerkplekken gebruiksklaar opgeleverd worden. Niet de ‘pakketjes aan de deur’ maar netjes op de gewenste plek, inclusief montage. Afvalmaterialen worden weer mee retour genomen en daar waar mogelijk gerecycled.

Tweedehands, nieuw of refurbished meubilair voor de thuiswerkplek

Ook voor de thuiswerkplek biedt de THO keuze uit tal van mogelijkheden. Om u een indruk te geven van deze mogelijkheden:

Tweedehands bureaus voor de thuiswerkplek

Tweedehands bureaustoelen voor de thuiswerkplek

Refurbished bureaus voor de thuiswerkplek

Refurbished bureaustoelen voor de thuiswerkplek

Nieuwe bureaus voor de thuiswerkplek

Nieuwe bureaustoelen voor de thuiswerkplek

Advies voor uw thuiswerkplek

Neem vrijblijvend contact op met één van de THO verkoopadviseurs! Telefonisch is de THO  van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.00-17.00 uur op 0315 325523. Tijdens deze tijden is er ook de mogelijkheid tot het starten van een chat-gesprek (rechtsonder).

Een van de vestigingen bezoeken kan natuurlijk ook, klik hier voor route(s) en openingstijden