Preventief behandelen tegen vlekken met Reinasan

Naast de diverse reparaties en reinigingsbeurten die we uitvoeren hebben we ook gekeken naar preventieve maatregelen. Het is immers niet alleen belangrijk dat de stoelen er nu weer als nieuw uitzien, maar ook dat ze zo lang mogelijk in die staat blijven. Daarvoor hebben we ons nieuwe protectiemiddel: Reinasan. De beschermende laag van Reinasan biedt gegarandeerd voor vijf jaar lang hygiënisch schone bureaustoelen. Dit zorgt ervoor dat de bureaustoelen gedurende die periode hun esthetische uitstraling behouden, fris blijven en hygiënisch schoon blijven, wat vooral prettig is bij intensief gebruik van de bureaustoel.

Voordelen

De bureaustoel hygiënisch schoon  houden is een veelgehoorde wens bij onze klanten en met ons nieuwe product Reinasan ook voor iedereen mogelijk! Voor hen die graag de levensduur van de bureaustoel willen verlengen is dit de ideale uitkomst. Enkele voordelen van het laten behandelen van een bureaustoel met ons biologische beschermingsmiddel Reinasan:

  • Fotokatalyse zorgt ervoor dat bacteriën en virussen worden verwijderd
  • Volledig gebruik maken van de levensduur van je meubilair
  • Eenvoudig schoon te maken met ons schoonmaakmiddel
  • Vijf jaar garantie op een schoon te houden bureaustoel
  • Werkt bij zowel nieuwe- als refurbished bureaustoelen
  • Bijdrage aan de circulaire economie
  • Beter voor het milieu
  • Gezondere werkplek

Hoe werkt het

Door de stoelzitting te behandelen met Reinasan is het mogelijk om deze te beschermen tegen vlekken en vuil, waardoor de stoel jarenlang meegaat en als nieuw lijkt. Mocht er onverhoopt toch een keer geknoeid worden met bijvoorbeeld koffie, dan kan de stoel eenvoudig worden schoongemaakt met het meegeleverde schoonmaakmiddel. Wij garanderen zelfs dat de stoel 5 jaar lang schoon te houden is.

Maar dat is nog niet alles. Reinasan zorgt niet alleen voor een zichtbaar schone oppervlakte, maar maakt gebruik van foto-katalyse om bacteriën en virussen te verwijderen. Hierdoor blijft niet alleen de zitting schoon en hygiënisch, maar wordt ook de verspreiding van ziektekiemen beperkt. Met Reinasan investeer je dus niet alleen in de levensduur van het meubilair, maar ook in de gezondheid en veiligheid op de werkplek.

Ja ik wil!

We zijn er trots op dat we op een duurzame manier kunnen bijdragen aan het welzijn van mensen en preventie van afval. Ben jij nou benieuwd naar een demonstratie van de werking van Reinasan, uitleg bij jou op locatie of wil je eens kijken hoe we te werk gaan? Laat in het formulier je gegevens achter en vertel waar we je mee van dienst kunnen zijn. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken!