Lease uw kantoorinrichting bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

Wenst u liever niet die grote investering te doen in uw bedrijfsinrichting? De Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) biedt u ook de mogelijkheid tot lease. Bij de THO is het leasen van kantoormeubilair of het leasen van een magazijninrichting al mogelijk vanaf een investeringswaarde van € 2.000,- (!)

Lease is direct de lusten maar natuurlijk direct niet de lasten. Een prachtige kantoor- of magazijninrichting tegen een gespreide betaling in 24, 48 of 60 termijnen is mogelijk. U behoudt uw financiële middelen voor andere investeringen en/of de dagelijkse bedrijfsvoering, wél zo prettig!

Financial lease kantoor- of magazijninrichting

Zowel financial als operational lease van kantoor en- of magazijninrichting is mogelijk bij de THO. Bij financial lease bent u vanaf de eerste dag van de leaseperiode volledig eigenaar van de geleaste zaken. Aan het begin van de leaseperiode wordt het leasebedrag voor de volledige leaseperiode vastgelegd, helder en duidelijk zonder het risico op tussentijdse (rente)wijzigingen. De materialen mogen direct op uw balans. Garantie op de geleaste zaken net als bij aankoop conform de THO standaarden, ook een fijn gevoel.

 

Lease uw kantoorinrichting

Operational lease uw kantoor- of magazijninrichting

Ook operational lease behoort bij de THO tot de mogelijkheden, u betaald maandelijks voor het gebruik van het geleaste en aan het eind van de leaseperiode haalt de THO de materialen weer keurig netjes terug of u neemt de materialen tegen een dan overeen te komen tarief over. De THO blijft de volledige leaseperiode eigenaar van het geleaste. Ook bij operational lease geldt bij de THO eenzelfde garantie op de geleverde zaken ten opzicht aankoop.

 

Indicatieve leasetarieven kantoormeubelen - magazijninrichting

Kosten van leasing van kantoormeubilair of magazijninrichting? Natuurlijk is dit afhankelijk van een aantal factoren maar een indicatie kan er zeker geven worden. Neemt u vooral contact op met de THO verkoopadviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Let op, geld lenen kost geld.

Investeringswaarde:   € 2.500,00 € 5.000,00 € 10.000,00
Aanbetaling (BTW): € 525,00 € 1.050,00 € 2.100,00
Looptijd in maanden: 24 48 60
Maandbedrag: € 112.00 € 121,00 € 191,00
Totaalbedrag: € 2.688,00 € 5.808,00 € 11.460,00

 

 

 

 

 

 

Na inventarisatie van uw wensen ontvangt u altijd een uitgebreide, duidelijke én vrijblijvende offerte.