Lease kantoorinrichting bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

Wens je liever niet die grote investering te doen in je bedrijfsinrichting? THO biedt ook de mogelijkheid tot lease. Bij THO is het leasen van kantoormeubilair of het leasen van een magazijninrichting al mogelijk vanaf een investeringswaarde van € 2.000,- (!)

Lease is direct de lusten maar natuurlijk direct niet de lasten. Een prachtige kantoor- of magazijninrichting tegen een gespreide betaling in 24, 48 of 60 termijnen is mogelijk. Je behoudt je financiële middelen voor andere investeringen en/of de dagelijkse bedrijfsvoering, wél zo prettig!

Financial lease kantoor- of magazijninrichting

Zowel financial als operational lease van kantoor en- of magazijninrichting is mogelijk bij THO. Bij financial lease ben je vanaf de eerste dag van de leaseperiode volledig eigenaar van de geleaste zaken. Aan het begin van de leaseperiode wordt het leasebedrag voor de volledige leaseperiode vastgelegd, helder en duidelijk zonder het risico op tussentijdse (rente)wijzigingen. De materialen mogen direct op je balans. Garantie op de geleaste zaken net als bij aankoop conform de THO standaarden, ook een fijn gevoel.

 

Lease uw kantoorinrichting

Operational lease uw kantoor- of magazijninrichting

Ook operational lease behoort bij THO tot de mogelijkheden, je betaald maandelijks voor het gebruik van het geleaste en aan het eind van de leaseperiode haalt THO de materialen weer keurig netjes terug of je neemt de materialen tegen een dan overeen te komen tarief over. THO blijft de volledige leaseperiode eigenaar van het geleaste. Ook bij operational lease geldt bij THO eenzelfde garantie op de geleverde zaken ten opzicht aankoop.

 

Indicatieve leasetarieven kantoormeubelen - magazijninrichting

Kosten van leasing van kantoormeubilair of magazijninrichting? Natuurlijk is dit afhankelijk van een aantal factoren maar een indicatie kan er zeker geven worden. Neem vooral contact op met THO verkoopadviseurs om de mogelijkheden te bespreken. Let op, geld lenen kost geld.

Investeringswaarde:   € 2.500,00 € 5.000,00 € 10.000,00
Aanbetaling (BTW): € 525,00 € 1.050,00 € 2.100,00
Looptijd in maanden: 24 48 60
Maandbedrag: € 112.00 € 121,00 € 191,00
Totaalbedrag: € 2.688,00 € 5.808,00 € 11.460,00

 

 

 

 

 

 

Na inventarisatie van je wensen ontvang je altijd een uitgebreide, duidelijke én vrijblijvende offerte.