Kantoormeubelen bestellen bij de THO?

De THO zet die paar stapjes extra wél! Advies, bezorging, inhuizing, montage én garantie in de meeste gevallen standaard - bij de prijs inbegrepen. #Service

Over de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

De Terborgse HandelsOnderneming B.V., kortweg 'THO': al ruim 30 jaar specialist in nieuwe en gebruikte kantoor- en magazijninrichtingen

Handelsonderneming

De THO is opgericht op 1 november 1989 door Olaf Leusink en Dick Mulders. De bedrijfsnaam 'Terborgse HandelsOnderneming B.V.' dekt de lading alles behalve. De naam werd in 1989 bedacht met de gedachte een handelsonderneming te starten in de breedste zin des woords, daarbij werd het Achterhoekse Terborg als vestigingsplaats gekozen. 1 +1 = Terborgse HandelsOnderneming B.V. 

De eerste grote opkoop was een partij gebruikte kantoormeubelen. Deze partij blijkt achteraf verantwoordelijk voor de THO welke er nu staat.

 

Al ruim 30 jaar specialist in nieuwe en refurbished kantoor- en magazijninrichtingen

De THO is in 1989 gestart vanuit een niet al te grote locatie aan de Hoofdstraat in te Terborg. Als één van de eersten in Nederland zag de THO de vraag naar gebruikte kantoorinrichtingen. Begin 1990 was een eerste uitbreiding noodzakelijk en werd de eerste medewerker aangenomen.

Aan de vraag naar gebruikte kantoormeubelen kon niet altijd worden voldaan. Een uitbreiding van het assortiment met nieuw kantoormeubilair was noodzakelijk en werd vlot gerealiseerd. Steeds grotere partijen gebruikt kantoormeubilair werden opgekocht; de opslag was eind 1990 wederom te klein. De eerste vierkante meters op de huidige locatie aan de Ettensestraat 19 in Terborg werden betrokken. partijen refurbished tweedehands kantoormeubilair

De THO groeit gezond door

In 1992 werd een verkooppunt geopend aan de Velperweg in Arnhem. De THO werd een begrip in de regio. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met nieuwe en gebruikte magazijninrichtingen. Het THO-team bestaat in 1992 al uit zes vaste medewerkers. Naast inkoop, opkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte kantoor- en magazijninrichtingen is ook de eerste verhuur van kantoormeubelen dit jaar een feit. Marketing? Reclame bestond uit advertenties in de regionale bladen, advertenties in de vraag & aanbod en het telefoon + faxnummer was te vinden in het telefoonboek en de gouden gids. 

nieuwe en tweedehandse kantoor- en magazijninrichtingen


De THO blijft groeien; wederom is er in Terborg behoefte aan opslagcapaciteit. In 1994 wordt de locatie aan de Hoofdstraat afgestoten en zijn alle activiteiten ondergebracht in het ruime pand aan de Ettensestraat 19 in Terborg1994 was ook het jaar dat de eerste 'website' live ging, welgeteld één hele pagina met contactgegevens!

De vestiging in Arnhem verhuist in 1999 naar het centraal tussen Arnhem en Nijmegen gelegen Huissen. Aan de Nijverheidsstraat 3 in Huissen biedt een prachtig ruime(re) showroom een goed beeld van de THO en het assortiment. Het THO team is inmiddels gegroeid naar 14 vaste medewerkers. De website www.terborgse.nl is in 1999 al heel wat informatiever dan de website van 1994.

Professionalisering

In 2004 heeft er een grote renovatie van het pand aan de Ettensestraat in Terborg plaatsgevonden. De THO kreeg de uitstraling die het al jaren eerder verdiende! Het klantenbestand van de THO is inmiddels gigantisch en de klanten zijn te vinden in werkelijk alle sectoren, door heel Nederland, van particulier tot multinational. Op de website van de THO zijn inmiddels ook producten te vinden, nog niet online te bestellen maar grote voorraden zijn wél inzichtelijk. 

THO Gaanderen, In 2006 was er wederom behoefte aan opslagcapaciteit, nu was er echter geen mogelijkheid meer om uit te breiden op de locatie aan de Ettensestraat. Op twee kilometer afstand van de locatie aan de Ettensestraat heeft de THO in Gaanderen haar magazijnruimte kunnen uitbreiden met ruim 4000 vierkante meter. Het totale vloeroppervlakte in gebruik zit inmiddels op ruim 11.000 vierkante meter!  

De THO blijft bewegen

In april 2010 was de opening van de THO vestiging in Apeldoorn een feit. Een prachtig ruime showroom aan de Lange Amerikaweg 81, gunstig gelegen ten opzichte van de A1 en Kanaal Zuid.

De eerste echte THO-webshop was in 2014 een feit; beetje bij beetje werd het hele assortiment voor de hele wereld inzichtelijk. Intern betekende dit voor de THO een compleet nieuwe werkwijze met tal van positieve bijkomstigheden welke zorgden voor een verdere professionalisering van het bedrijf.

Helaas zijn in 2020 de deuren van vestiging in Apeldoorn gesloten. Niet door tegenvallende resultaten of pandemie maar vanwege het simpele feit dat de verhuurder van het pand in Apeldoorn de vierkante meters zelf na tien jaar weer nodig had. Tot op de dag van vandaag geeft de THO aan zo snel mogelijk ook fysiek weer aanwezig te willen zijn in Apeldoorn. Een nieuwe, passende, locatie is helaas nog niet gevonden.

2021: gekke tijden, de Corona pandemie gaat natuurlijk niet aan de THO voorbij. Net als in de recessie-jaren worden alle zeilen bijgezet. De THO heeft daarbij het 'geluk' dat men vol in kan zetten op thuiswerkplekken - markt. De webhop www.terborgse.nl is dit jaar volledig vernieuwd, een frisse, overzichtelijk en bovenal klantvriendelijke site!  

specialist in nieuwe en tweedehands kantoormeubilair

 

Volgens THO klanten

De kracht en het succes van de THO? Volgens veel relaties van de THO is het niet 'wat' de THO doet maar 'hoe' de THO het doet. Een enorme voorraad, meedenkend vermogen, servicegerichtheid, flexibiliteit, persoonlijke benadering, een eigen stoffeerderij, een vakkundige technische dienst, korte lijnen. De enorme voorraad in combinatie met het eigen wagenpark en vakkundige chauffeurs/monteurs maken dat er snel en netjes geleverd kan worden.

De THO voert bekende merken, men is echter niet afhankelijk van deze merken. Ook werken de verkoopadviseurs van de THO niet met targets. Een advies wordt gegeven op basis van uw wensen en vragen, zoals het volgens de THO hoort. Vindt u het niet bij de THO dan vindt u het nergens!