Over de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

Welkom bij THO: dé specialist in de in- en verkoop van tweedehands en refurbished kantoormeubilair. Bij ons staat het welzijn van medewerkers, duurzaamheid en cost of ownership hoog in het vaandel. Wij bieden hoogwaardig meubilair aan dat zowel nieuw, maar vooral tweedehands of refurbished is. Onze opslagruimte in Terborg en Gaanderen beslaat maar liefst 11.000 vierkante meter aan tweedehands en refurbished kantoormeubilair.

Terborgse Handelsonderneming vooraanzicht pand

Welzijn, duurzaamheid en cost of ownership

Wij zijn ervan overtuigd dat welzijn essentieel is voor een productieve werkomgeving. Daarom bieden wij ergonomisch verantwoorde producten aan, zoals bureaustoelen van gerenommeerde merken zoals Ahrend, Kinnarps en Interstuhl. Wij geloven in kwaliteit en bieden alleen het beste aan onze klanten. Een ergonomische werkomgeving draagt bij  aan het welzijn van werknemers en dus aan de productiviteit van een organisatie.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Door de levensduur van kantoormeubilair te verlengen, dragen wij actief bij aan een circulaire economie en bestrijden wij de wegwerpcultuur. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook kostenefficiënt voor onze klanten.

Ons refurbished meubilair is een betaalbaar alternatief voor nieuw meubilair en gaat nog jaren mee, waardoor de cost of ownership lager wordt. Het feit dat onze producten eerder gebruikt zijn, betekent niet dat de levensduur korter is. Sterker nog, onze collega's zorgen zo goed voor het meubilair dat het soms van betere kwaliteit is dan nieuw meubilair.

Deskundige medewerkers

Wij zijn trots op ons diverse en deskundige team van medewerkers. Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en opleidingen die samenwerken onder één dak. Ze werken allemaal samen en zijn in staat om een breed scala aan diensten uit te voeren. Zo hebben we een eigen stoffeerderij, een preventie afdeling welke bureaustoelen behandeld zodat deze langer meegaan en een technische dienst. Dankzij onze enorme voorraad in combinatie met ons eigen wagenpark en vakkundige chauffeurs/monteurs kunnen we snel en netjes leveren.

Ons onderscheidende vermogen zit niet alleen in wat we doen, maar ook in hoe we het doen. Onze verkoopadviseurs werken niet met targets, maar geven advies op basis van de wensen en vragen van onze klanten, zoals het hoort. We voeren bekende merken, maar zijn niet afhankelijk van deze merken. Als je het niet bij THO kunt vinden, vind je het nergens!

Circulaire economie

Bij THO kijken we altijd eerst naar tweedehands of refurbished meubilair als oplossing voor je bedrijf. Zo koop je duurzaam in en draag je bij aan een circulaire economie. Door het gebruik van hoogwaardige producten en onze expertise op het gebied van refurbishment kunnen wij meubilair aanbieden dat nog jaren meegaat. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van onze klanten.

Tot slot zijn wij trots op onze diverse en inclusieve werkomgeving, waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar talenten te benutten. Ons team bestaat uit verschillende achtergronden en opleidingen, waardoor wij een breed scala aan diensten kunnen aanbieden. Bij THO geloven wij in duurzaamheid, welzijn en cost of ownership, en streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke producten en diensten aan te bieden.

Lijkt het jou na het lezen van deze tekst interessant om bij ons te werken? Klik hier voor de vacatures. 

 

Terborgse Handelsonderneming vlaggen buiten

 

 

Volgens THO klanten

De kracht en het succes van de THO? Volgens veel relaties van de THO is het niet 'wat' de THO doet maar 'hoe' de THO het doet. Een enorme voorraad, meedenkend vermogen, servicegerichtheid, flexibiliteit, persoonlijke benadering, een eigen stoffeerderij, een vakkundige technische dienst, korte lijnen. De enorme voorraad in combinatie met het eigen wagenpark en vakkundige chauffeurs/monteurs maken dat er snel en netjes geleverd kan worden.

De THO voert bekende merken, men is echter niet afhankelijk van deze merken. Ook werken de verkoopadviseurs van de THO niet met targets. Een advies wordt gegeven op basis van uw wensen en vragen, zoals het volgens de THO hoort. Vindt u het niet bij de THO dan vindt u het nergens!