Tweedehands kantinestoelen

Comfortabel en praktisch zijn sleutelwoorden van belang zijn bij het kiezen van kantinestoelen. Een tweedehands kantinestoel moet gemakkelijk en snel te plaatsen zijn, maar ook weer even eenvoudig en snel verwijderd kunnen worden. Een kantine is immers een plaats waar geleefd, gedronken en gegeten wordt en dus ook een plaats welke veelvuldig schoongemaakt moet worden. Een tweedehands kantinestoel moet daarom bij voorkeur licht, gemakkelijk te verplaatsen en stapelbaar zijn. Een ander belangrijk aspect van een tweedehands kantinestoel is de duurzaamheid van de kantinestoelen.

Groot aanbod tweedehands kantinestoelen

Bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) zijn er vele verschillende variaties, modellen en stijlen van kantinestoelen mogelijk. Wanneer de kantinestoelen niet alleen voor kantinegebruik worden gebruikt, maar bijvoorbeeld ook voor meetings, speeches en conferenties dan is een kantinestoel welke niet alleen stapelbaar maar ook koppelbaar is de goede keuze.

Professioneel advies over kantinestoelen

De THO verkoopadviseurs maken graag tijd voor u om u in een persoonlijk gesprek vrijblijvend te adviseren over zaken als koppelingen, de daarop van toepassing zijnde eisen, stapelbaarheid van de stoelen en opties als armleggers en de mogelijkheden met betrekking tot de diverse uitvoeringen van de kantinestoelen.

Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als tweedehands) kunnen wij leveren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met de THO op.