Tweedehands kantinestoelen

Comfortabel en praktisch zijn sleutelwoorden bij het kiezen van kantinestoelen. Een tweedehands kantinostoel moet gemakkelijk en snel te plaatsen zijn, maar ook even eenvoudig en snel te verwijderen. Een kantine is immers een plek waar wordt geleefd, gedronken en gegeten, en dus ook een plek die regelmatig schoongemaakt moet worden. Een tweedehands kantinestoel moet daarom bij voorkeur licht, gemakkelijk te verplaatsen en stapelbaar zijn. Een ander belangrijk aspect van een tweedehands kantinostoel is de duurzaamheid ervan.

Groot aanbod tweedehands kantinestoelen

Bij THO zijn er vele verschillende variaties, modellen en stijlen van kantinestoelen mogelijk. Als de kantinestoelen niet alleen voor kantinegebruik worden gebruikt, maar bijvoorbeeld ook voor vergaderingen, toespraken en conferenties, dan is een kantinestoel die niet alleen stapelbaar maar ook koppelbaar is, de juiste keuze.

Professioneel advies over kantinestoelen

De THO verkoopadviseurs maken graag tijd voor je vrij om je in een persoonlijk gesprek vrijblijvend te adviseren over zaken als koppelingen, de daarop van toepassing zijnde eisen, stapelbaarheid van de stoelen en opties als armleuningen, en de mogelijkheden met betrekking tot de diverse uitvoeringen van de kantinestoelen.

Jouw complete kantoor interieur (zowel nieuw als tweedehands) kunnen wij leveren. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.