THO Projecten - referenties

De Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) is al ruim 30 jaar actief in de kantoor en magazijninrichtingen. Door de jaren heen zijn er tal van projecten door de THO ingericht en/of opgekocht. De komende maanden zullen wij deze pagina updaten.

 

 

 

 

 

 

 

Referenties, klanten over de THO:

 

Bedrijfstakschool Anton Tijdink Terborg

"Wij ervaren THO als een leverancier die meedenkt over onze inrichtingsvragen en daarvoor een betaalbare oplossing heeft. Korte, heldere communicatielijnen in een prettige sfeer!"

M.C.G. Broekhuizen, directeur Bedrijfstakschool Anton Tijdink Terborg

 

 

 

DRU Cultuurfabriek Ulft

"De Terborgse HandelsOnderneming B.V. kan erg goed meedenken en heeft altijd een betaalbare oplossing voor onze inrichtingsvragen. We zijn zeer tevreden over de uitgebreide service en de prettige samenwerking!"

Eva Rouwhorst, Office manager Dru Cultuurfabriek Ulft 

 

Vandersanden

"Vriendelijke en accurate mensen bij een prettige firma met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Wij kunnen de Terborgse HandelsOnderneming B.V. van harte aanbevelen!"

Theo van Baal, Verkoop directeur straatstenen, Vanderanden, diverse vestigingen

 

Kaak Group

"Wat is er mooier dan een betrouwbare leverancier die ook nog eens om de hoek is gevestigd? De Terborgse HandelsOnderneming is zo’n leverancier, die voor ons al jaren een vaste partner is waar we naar volle tevredenheid zaken mee doen. Het ruime assortiment, de snelle service en prettige communicatie zorgen voor plezierig zaken doen!"

Maurice Wijnhoud, faciltaire zaken Kaak Groep Terborg 

 

Svedex Binnendeuren B.V.

THO:

Snelle service, goede verhouding prijs/kwaliteit, oplossingsgericht denken, informele flexibele organisatie

Nel Visser, secretariaat Svedex B.V. Varsseveld

 

Gemeente Westland

"De THO is voor ons al enkele jaren een leverancier van gebruikt meubilair. Ze leveren een erg breed assortiment producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.Samen met de korte levertijden, klantvriendelijkheid en goede service is dit een bedrijf dat goed in kan spelen op onze vraag en gewenste service."

Dave van der Sar, Coördinator gebouwenbeheer/Facilitaire Zaken Gemeente Westland

 

Westerveld en Vossers Accountants

"De snelle en betrouwbare levering van gebruikt en nieuw meubilair maakt dat de Terborgse HandelsOnderneming voor ons een vaste leveranciers is. Met een breed scala aan mogelijkheden en een ruim assortiment vinden wij daar altijd iets dat past binnen ons kantoor. En mocht er onverhoopt toch service noodzakelijk zijn dan is dat ook geen probleem."

R. Stokman AA Westerveld en Vossers Accountants en Belastingsadviseurs

 

De Gouden Leeuw Groep

"THO is voor ons een zeer gewaardeerde leverancier; accuraat, betrouwbaar en servicegericht. Bij THO is niet alleen het meubilair van prima kwaliteit, ook de betrokkenheid en het meedenkend vermogen van het personeel verdient een pluim."

Martin Groenenberg, Marketing en communicatie - Drs. Gezondheidswetenschappen - Master of Health Science De Gouden Leeuw Groep

Kiwitz Groep

"THO was onze partner voor de inrichting van ons nieuwe kantoorpand. Het omvangrijke assortiment en de expertise van de medewerkers zorgden ervoor dat we de kantoorinrichting nu fantastisch voor elkaar hebben. In het bijzonder geef ik een groot compliment voor het inlevingsvermogen en betrokkenheid, zowel tijdens de ontwerpfase als ook tijdens het uitleveren en plaatsen."

Jan-Paul Kiefmann, directeur Kiwitz Groep BV