Preventie belangrijkste vorm van Duurzaamheid

Bij THO zijn we gespecialiseerd in het refurbishen van gebruikt kantoormeubilair. We maken kasten weer als nieuw, bureaus voorzien we van nieuwe onderdelen en bureaustoelen worden door onze stoffeerderij voorzien van nieuwe zittingen. Zittingen zijn vaak versleten, maar ook erg vies en onhygiënisch, voor onze klanten vaak reden om er een nieuwe zitting op te laten zetten.  Een logische ingreep, want wie wil er nou niet een schone zitting?

Preventie

Om als bedrijf duurzaam te ondernemen gebruiken wij de Ladder van Lansink als uitgangspunt. Grondstoffen afvoeren is onze laatste wens, we gaan ervan uit dat we minimaal de Recycling trede kunnen behalen. Onze bedrijfsvoering is al jaren gericht op het Hergebruik van grondstoffen en ons doel is om meer met Preventie te doen. We geloven al in de uitspraak: ‘waarom iets weggooien dat nog voor 90% in goede staat is?’, maar wat als we die laatste 10% ook nog kunnen behouden?

THO en preventie

Hier enkele van onze preventieve diensten. Klik op de groene button om meer informatie te lezen over de beschreven dienst!


Naast de diverse reparaties en reinigingsbeurten die we uitvoeren hebben we ook gekeken naar preventieve maatregelen. Het is immers niet alleen belangrijk dat de stoelen er nu weer als nieuw uitzien, maar ook dat ze zo lang mogelijk in die staat blijven. Daarvoor hebben we ons nieuwe protectiemiddel: Reinasan. De beschermende laag van Reinasan biedt gegarandeerd voor vijf jaar lang hygiënisch schone bureaustoelen. Dit zorgt ervoor dat de bureaustoelen gedurende die periode hun esthetische uitstraling behouden, fris blijven en hygiënisch schoon blijven, wat vooral prettig is bij intensief gebruik van de bureaustoel.


We kennen de meestvoorkomende stoelen inmiddels zo goed dat we ook weten waar de zwaktes zitten. Zo wil de rugkap bij sommige modellen nog wel gemakkelijk afbreken omdat dit plastic 'moe' wordt door intensief gebruik. We weten welk onderdeel dit probleem veroorzaakt en hebben hier zelf een stalen alternatief voor laten maken. We halen de plastic onderdelen uit de rugleuning en verstevigen deze met de stalen kap. Inmiddels voor ons erg normaal maar voor de markt van refurbished kantoorstoelen is dit erg uniek. 

 

Wij kunnen, al dan niet periodiek, langskomen bij jou op kantoor om je kantoormeubilair een opknaptbeurt te geven. Zijn er stoelen vies? Ontbreken er onderdelen? Wil een kast niet meer goed open? Rijden wieltjes van het ladeblok niet meer? Wij hebben alles bij ons en kunnen het meeste op locatie voor je repareren. Iets meer ingewikkelde zaken kunnen we in Terborg door onze technische dienst laten verhelpen, evenals een mogelijke herstoffering. 
Op locatie kunnen we ook een dieptereiniging van de stoelen uitvoeren. We zorgen daarmee dat we alle viezigheid uit de stoel zuigen in plaats van deze dieper in de zitting te blazen. Benieuwd? Klik op de button. 

Afspraak

De webshop geeft weliswaar een compleet beeld van ons aanbod, maar we kunnen ons voorstellen dat je wat hulp, sturing en advies kunt gebruiken. Zéker als je meerdere werkplekken moet inrichten. Geen probleem, we helpen je. Maak via onderstaande button een afspraak met een van onze adviseurs. Samen zorgen we voor een passende inrichting van jouw kantoor.