Tweedehands bureaustoelen

Natuurlijk geldt voor tweedehands bureaustoelen dat deze prijstechnisch interessant zijn. Maar is dit voor u het belangrijkste argument? Of is het voor u van belang dat de gebruikte bureaustoelen snel, uit voorraad leverbaar zijn? Volgens de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) moeten bureaustoelen allereerst goed zitten en degelijk zijn. Wat is ‘goed zitten’? Dat kan alleen de gebruiker bepalen. 

Gebruikte bureaustoelen weer als nieuw

De THO zorgt ervoor dat gebruikte bureaustoelen op het moment van levering als nieuw zijn. Technisch nagezien, eventueel zelfs voorzien van een nieuwe stoffering en natuurlijk geleverd met garantie. Dat is een tweedehands bureaustoel van de THO. Het THO assortiment met tweedehandse bureaustoelen is enorm. Bijna onmogelijk om in dit assortiment niet de juiste stoel te vinden. Maar ook wanneer u toch de voorkeur geeft aan een nieuwe bureaustoel, biedt de THO een ruime keuze. Duitse degelijkheid, Italiaans design of stoelen van Nederlandse bodem. Voor elk wat wils en altijd met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Professioneel zitadvies

Voor tweedehands bureaustoelen bent u bij de THO aan het juiste adres. Het zijn over het algemeen tweedehands bureaustoelen van topfabrikanten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij voorkeur kiest de gebruiker zelf de bureaustoel uit al dan niet met een gedegen zitadvies van één van onze deskundige verkopers. De THO geeft u graag zitadvies in een van haar toonzalen of bij u op locatie. Ook proefplaatsingen van één of meerdere stoelen behoren vaak tot de mogelijkheden. Onderschat niet hoe belangrijk het is dat u goed zit op een tweedehands bureaustoel. 

Renovatie van bureaustoelen

Wist u dat de THO uw bureaustoelen ook kan renoveren? De THO doet het al jaren, ook projectmatig. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of Groen Ondernemen, laat uw huidige bureaustoel(en) renoveren! Een ton minder grondstofverbruik betekent een ton minder CO-2 uitstoot. Daarnaast kan het financieel ook nog eens heel aantrekkelijk zijn. De THO bureaustoel(en) specialisten bekijken graag samen met u of het interessant is om uw bureaustoelen te renoveren.

Graag ziet de THO u voor een nieuwe of gebruikte bureaustoel in een van de THO showrooms. Ook kunt u bellen voor een proefplaatsing indien u online al uw keuze heeft gemaakt. De THO zal u verbaasd doen staan wat betreft kwaliteit, en service. Neem contact op met de afdeling verkoop via telefoonnummer +31(0)315 325523 of stuur een e-mail

Bekijk ons aanbod gebruikte bureaustoelen hier >>>