Tweedehands bureaustoelen

Natuurlijk geldt voor tweedehands bureaustoelen dat deze prijstechnisch interessant zijn. Maar is dit het belangrijkste argument? Of is het voor jou van belang dat de gebruikte bureaustoelen snel, uit voorraad leverbaar zijn? Volgens ons moeten bureaustoelen allereerst goed zitten en degelijk zijn. Wat is ‘goed zitten’? Dat kan alleen de gebruiker bepalen. 

Gebruikte bureaustoelen weer als nieuw

Wij zorgen ervoor dat gebruikte bureaustoelen op het moment van levering als nieuw zijn. Technisch nagezien, eventueel zelfs voorzien van een nieuwe stoffering en natuurlijk geleverd met garantie. Dat is een tweedehands bureaustoel van THO. Ons assortiment met tweedehandse bureaustoelen is enorm. Bijna onmogelijk om in dit assortiment niet de juiste stoel te vinden. Maar ook wanneer je toch de voorkeur geeft aan een nieuwe bureaustoel, bieden we een ruime keuze. Duitse degelijkheid, Italiaans design of stoelen van Nederlandse bodem. Voor elk wat wils en altijd met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Professioneel zitadvies

Voor tweedehands bureaustoelen ben je bij ons aan het juiste adres. Het zijn over het algemeen tweedehands bureaustoelen van topfabrikanten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij voorkeur kiest de gebruiker zelf de bureaustoel uit al dan niet met een gedegen zitadvies van één van onze deskundige verkopers. Onze adviseurs geven graag zitadvies in een van onze toonzalen of bij jou op locatie. Ook proefplaatsingen van één of meerdere stoelen behoren vaak tot de mogelijkheden. Onderschat niet hoe belangrijk het is dat je goed zit op een tweedehands bureaustoel. 

Graag zien we je voor een nieuwe of gebruikte bureaustoel in een van THO showrooms. Ook kun je bellen voor een proefplaatsing indien je online al jouw keuze hebt gemaakt. Neem contact op met de afdeling verkoop via telefoonnummer +31(0)315 325523 of stuur een e-mail

Bekijk ons aanbod gebruikte bureaustoelen hier >>>