Tweedehands bureaus

Tweedehands, een term die THO eigenlijk liever niet gebruikt. Niet omdat tweedehands een vreemd woord is, maar omdat THO liever spreekt van 'zo goed als nieuw'! En dit zeggen we niet zomaar.

Zo goed als nieuwe bureaus

THO streeft ernaar een tweedehands bureau (of ander artikel) weer als nieuw op de markt te brengen, beginnend in het inkoopstadium. Echte oude bureaus zijn niet te vinden bij ons, omdat inrichtingen moeten voldoen aan hedendaagse eisen, zelfs bij gebruikte inrichtingen. Naast het reinigen van de materialen, zodat ze er weer als nieuw uitzien, worden alle materialen ook technisch gecontroleerd. Net als bij nieuw meubilair kunnen we alle materialen leveren, inclusief montage en indien nodig een persoonsgebonden afstelling. Ook op gebruikte bureaus geven we in bijna alle gevallen garantie.

Bureaus standaard, instelbaar, verstelbaar, zit-sta, flex, duo

Tweedehands bureaus, of zoals wij zeggen, 'zo goed als nieuwe bureaus', voldoen in 90% van de gevallen aan de Arbo-richtlijnen. Onze verkoopadviseurs informeren je graag hierover. Of je nu op zoek bent naar complete hoekopstellingen, rechte bureaus of modellen met een kleine uitbouw, bij ons heb je een ruime keuze. In onze showrooms vind je bureaus in overvloed. Of je nu een standaard vaste hoogte, een in- of verstelbare variant zoekt, wij hebben het allemaal. Natuurlijk hebben we ook zit-sta bureaus op voorraad voor een dynamische werkomgeving.

Goedkope gebruikte bureaus

Een tweedehands bureau is in de eerste plaats een verstandige keuze voor je portemonnee. Door te kiezen voor gebruikt meubilair, kun je aanzienlijk besparen op de kosten. Een ander groot voordeel is natuurlijk de snelle levering uit onze uitgebreide THO-voorraad. Bekijk het huidige aanbod op terborgse.nl. Als je hier niet vindt wat je zoekt, raden wij je aan vrijblijvend contact op te nemen met onze verkoopafdeling via tel.: +31(0)315 325523 of stuur een e-mail.

Bekijk ons aanbod gebruikte bureaus hier >>>