Tweedehands bureaus

Tweedehands, een term welke de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) eigenlijk liever niet communiceert. Niet om dat tweedehands een vreemd woord is, de THO zegt liever ‘zo goed als nieuw’! En dit zegt de THO niet zomaar. 

Zo goed als nieuwe bureaus

Er wordt door THO namelijk getracht een tweedehands bureau (of welk artikel ook) weer als nieuw in de markt te zetten. Dit begint al in het inkoopstadium. Echt oude bureaus vindt u niet bij de THO. Inrichtingen dienen te voldoen aan de eisen van deze tijd. Dit geldt ook voor gebruikte inrichtingen. Naast reinigen van de materialen zodat het er weer piekfijn uit ziet, worden alle materialen ook technisch nagezien. Net als nieuw meubilair kan de THO alle materialen leveren inclusief montage en eventueel een persoonsgebonden afstelling. Ook op gebruikte bureaus wordt er door de THO in bijna alle gevallen garantie gegeven.

Bureaus standaard, instelbaar, verstelbaar, zit-sta, flex, duo

Tweedehands bureaus of zoals de THO zegt ‘zo goed als nieuwe bureaus’ voldoen in 90% van de gevallen aan de Arbo richtlijnen. Hierover informeren de THO verkoopadviseurs u graag. Complete hoekopstellingen, rechte bureaus of met een kleine uitbouw. De THO biedt u een ruime keuze. In de showrooms vindt u bureaus in overvloed. Een standaard vaste hoogte, een hoogte in- of verstelbare variant? Ja hoor, en natuurlijk ook zit-sta bureaus om dynamisch te werken heeft de THO voldoende op voorraad. 

Goedkope gebruikte bureaus

Een gebruikte bureau is allereerst een goede keuze voor uw portemonnee. Wanneer u kiest voor gebruikt meubilair, kan dit u veel financieel voordeel opleveren. Een ander groot voordeel is natuurlijk de snelle levering uit de gigantische THO voorraad. Kijk op terborgse.nl naar het huidige aanbod. Indien u hier niet vindt wat u zoekt,  adviseren wij u vrijblijvend contact op te nemen met de afdeling verkoop via tel.: +31(0)315 325523 of stuur een e-mail.

Bekijk ons aanbod gebruikte bureaus hier >>>