Magazijninrichting

Magazijnrichting is naast kantoorinrichting, een tak van sport waar men bij de Terborgse HandelsOnderneming (THO) al jarenlang in thuis is. De THO biedt u een breed assortiment magazijninrichtingen. Zowel voor een nieuwe als gebruikte magazijninrichting kunt u bij de THO uitstekend terecht.

Breed aanbod in magazijninrichting

Het woord magazijninrichting is breed, allesomvattend, net als het assortiment. De THO biedt u palletstellingen, legbordstellingen, draagarmstellingen, breedvakstellingen/grootvakstellingen, archiefstellingen, onderdelenkasten, werkbanken, werkplaatskasten, entresolvloeren, gereedschap ladekasten, intern transportmaterieel, lockerkasten / kledinglockers, magazijntransportbakken, magazijnkratten, stapelbakjes en nog zo veel meer! Op terborgse.nl krijgt u al snel een goed beeld van de vele mogelijkheden.
 

Kennis en advies

Net als de ontwikkelingen op gebied van kantoorinrichting, volgen wij ook de ontwikkelingen aangaande magazijninrichting op de voet. Door de jarenlange ervaring met magazijninrichtingen kan de afdeling verkoop u altijd een eerlijk en op ervaringen gebaseerd advies geven. Ook op gebied van de Arbo richtlijnen is de THO op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Zo goed als nieuwe magazijninrichtingen

Wanneer u een magazijninrichting gaat aanschaffen, compleet of een aantal onderdelen, kijk dan zeker ook eens bij het aanbod gebruikte magazijninrichtingen. Onze gebruikte magazijninrichtingen zijn technisch gecontroleerd en zo goed als nieuw. Vanzelfsprekend is dit assortiment voordelig geprijsd maar natuurlijk ook snel leverbaar. De afdeling verkoop van de THO adviseert  u graag. Neem contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0315-325523 of stuur een e-mail.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.