Ergonomisch kantoormeubilair en efficiency

Bij de huidige kantoorinrichting worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van ergonomie en efficiency in het ontwerp meegenomen. Medewerkers van THO zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ergonomisch kantoormeubilair en dynamisch werken. Zo is THO haar klanten optimaal van dienst waar het gaat om goede begeleiding en advies bij de aanschaf van ergonomisch kantoormeubilair.

Ergonomisch is precies op maat afgesteld kantoormeubilair

Afgeronde vormen, een instelbare bladhoogte voor bureauszit- sta bureaus en volledig instelbare bureaustoelen zorgen voor werkcomfort en voorkomen werkgerelateerde klachten. Voor ergonomisch kantoormeubilair wordt vaak gebruik gemaakt van modulaire vormen, zodat een optimale lay-out en inrichting van kantoren kan worden gemaakt. De vorm van de huidige bureaubladen maakt het ergonomisch juiste gebruik van het beeldscherm mogelijk door de speciale bladdiepte. Daarnaast blijft er ruim voldoende plek over aan het bureau voor andere werkzaamheden.

Ook bureaustoelen en vergaderstoelen moeten tegenwoordig voldoen aan hogere eisen in verband met de Arbo wetgeving. Een instelbare rugleuning (neigmechanisme) en schuifzitting zorgen ervoor dat iedere individu ergonomisch verantwoord kan werken. Bureaustoelen kunnen door middel van een gasveer in hoogte worden versteld.

Het gebruik van kasten met uittrekframes en uittrekbakken geven dicht bij de werkplek een enorme capaciteit, zodat administratie en hulpmiddelen onder handbereik kunnen worden opgeborgen.

Meer weten over ergonomisch kantoormeubilair?

Bezoek THO showrooms of stel je vraag via de contactpagina aan één van de THO verkoopadviseurs. Complete kantoor inrichting, zowel nieuw als gebruikte kantoormeubelen, kan THO leveren. Meer informatie over? Neem contact met ons!