Tweedehandse / gebruikte kantoormeubelen

Wist u dat steeds meer bedrijven ruimtes inrichten met  tweedehands kantoormeubelen? Grote bedrijven en overheidsinstellingen vervangen vaak elke paar jaar de totale inrichting van kantoorpanden vanwege uitbreiding, fusies, verhuizing, etc. De gebruikte / tweedehandse kantoormeubelen bevinden zich dan nog in perfecte staat en zijn werkelijk niet van nieuwe kantoormeubelen te onderscheiden.

'Zo goed als nieuwe' kantoormeubelen

De Terborgse Handelsonderneming is specialist in het opkopen van jong tweedehandse / gebruikte kantoormeubelen. Tweedehands kantoormeubelen van topmerken, met een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Zo hebben wij bijvoorbeeld kantoormeubelen van topmerken als Ahrend, Aspa, Gispen en meer. U kunt door de aanschaf van tweedehands kantoormeubilair niet alleen besparen op uw budget, maar ook de levertijd voor de inrichting van uw kantoorruimtes aanzienlijk verkorten. Bekijk ons aanbod hieronder, kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op. 

 

Uitgebreid assortiment tweedehands kantoormeubelen

Bij De Terborgse HandelsOnderneming (THO) bent u aan het juiste adres voor tweedehands / gebruikt kantoormeubilair van topfabrikanten tegen aantrekkelijke prijzen. Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Ons assortiment is erg uitgebreid en het is bijna onmogelijk is om bij ons niet te slagen. Neem bijvoorbeeld een kijkje tussen ons aanbod:

Naast gebruikt ook nieuw kantoormeubilair

Wij bieden ook een ruime keuze aan nieuw kantoormeubilair. Kortom, De Terborgse HandelsOnderneming is in staat om voor elk budget een technisch betrouwbare volledig ingerichte werkplek te bieden.

Komt u langs in onze showrooms in Terborg of Huissen om ons aanbod van 2e hands / gebruikt kantoormeubilair te bekijken. Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze meubelen en onze service. Voor vragen kunt u ons ons bellen op het nummer 0315-325523 of neem contact op via de website. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.