Tweedehands kantoormeubelen

Wist u dat steeds meer bedrijven ruimtes inrichten met  tweedehands kantoormeubelen? Grote bedrijven en overheidsinstellingen vervangen vaak elke paar jaar de totale inrichting van kantoorpanden vanwege uitbreiding, fusies, verhuizing, etc. De gebruikte / tweedehandse kantoormeubelen bevinden zich dan nog in perfecte staat en zijn werkelijk niet van nieuwe kantoormeubelen te onderscheiden.

'Zo goed als nieuwe' kantoormeubelen

De Terborgse HandelsOnderneming (THO) is specialist in het opkopen van jong tweedehandse / gebruikte kantoormeubelen. Tweedehands kantoormeubelen van topmerken, met een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Zo hebben wij bijvoorbeeld kantoormeubelen van topmerken als Ahrend, Aspa, Gispen en meer. U kunt door de aanschaf van tweedehands kantoormeubilair niet alleen besparen op uw budget, maar ook de levertijd voor de inrichting van uw kantoorruimtes aanzienlijk verkorten. Bekijk ons aanbod hieronder, kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op. 

 

Uitgebreid assortiment tweedehands kantoormeubelen

Bij De Terborgse HandelsOnderneming (THO) bent u aan het juiste adres voor tweedehands / gebruikt kantoormeubilair van topfabrikanten tegen aantrekkelijke prijzen. Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Ons assortiment is erg uitgebreid en het is bijna onmogelijk is om bij ons niet te slagen. Neem bijvoorbeeld een kijkje tussen ons aanbod:

Naast gebruikt ook nieuw kantoormeubilair

Wij bieden ook een ruime keuze aan nieuw kantoormeubilair. Kortom, De Terborgse HandelsOnderneming is in staat om voor elk budget een technisch betrouwbare volledig ingerichte werkplek te bieden.

Kwaliteitsmeubelen voor elke ruimte

Voor het inrichten van kantoor, call center, bedrijfsrestaurant, directiekamer of vergaderzaal, de THO heeft voor iedere werkruimte een oplossing. Met tweedehands kantoormeubelen hebt u snel een prachtige inrichting voor een redelijke prijs. Wij leveren tweedehands kantoormeubelen van topmerken, ergonomisch verantwoord en met een eigentijdse uitstraling.

Uw kantoorinrichting snel geleverd

In onze showrooms staan altijd tientallen modellen opgesteld, zodat u altijd verzekerd bent van een ruime keus. Series van deze modellen staan op voorraad in ons uitgebreide magazijn. Dit betekent dat wij snel en uit voorraad kunnen leveren door heel Nederland. Ons eigen bezorg-en montageteam levert en monteert op afspraak de kantoormeubelen in uw bedrijf.

Het verkoopteam van de Terborgse HandelsOnderneming staat voor u klaar met een passend advies. Stel uw vraag aan onze medewerkers en zij nemen contact met u op. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.