Tweedehands archiefkasten

Ben je op zoek naar tweedehands archiefkasten voor jouw kantoor? Dan ben je bij THO aan het juiste adres. THO heeft een uitgebreid aanbod tweedehands archiefkasten van topmerken. Zo bieden we archiefkasten van Ahrend, Gispen, Kembo, Aspa, Lensvelt en vele andere topmerken. THO heeft onder andere draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten. Ook brandwerende archiefkasten waar je jouw boeken, verslagen, papieren en soms zelfs data veilig in op kunt slaan. Je kunt op de website gemakkelijk filteren op afmeting, merk, kleur, prijs en soort. 

Niet de tweedehands archiefkast gevonden die je zocht? Neem dan contact op of kom langs in één van de showrooms. In de ruime showrooms kun je het volledige THO assortiment bekijken en kun je vrijblijvend geadviseerd worden door de THO verkoopadviseurs. 

Zowel nieuwe als gebruikte archiefkasten

Bij THO kun je zowel nieuwe archiefkasten als tweedehands archiefkasten verkrijgen. Zelf spreekt men liever van 'zo goed als nieuwe' archiefkasten, alle producten die bij THO binnenkomen worden grondig gereinigd, technisch nagezien en gecontroleerd op kwaliteit. Voldoet een archiefkast niet aan de THO voorwaarden dan wordt de kast niet opgenomen in het assortiment. THO geloofd in de kwaliteit van haar producten en geeft derhalve zelfs garantie, niet alleen op het assortiment nieuw maar ook op (nagenoeg) het gebruikte assortiment!