Tweedehands archiefkasten

Bent u op zoek naar tweedehands archiefkasten voor uw kantoor? Dan bent u bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) aan het juiste adres. De THO heeft een uitgebreid aanbod tweedehands archiefkasten van topmerken. Zo biedt de THO archiefkasten van Ahrend, Gispen, Kembo, Aspa, Lensvelt en vele andere topmerken. De THO heeft onder andere draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten. Ook brandwerende archiefkasten waar u uw boeken, verslagen, papieren en soms zelfs data veilig in op kunt slaan. U kunt op de website gemakkelijk filteren op afmeting, merk, kleur, prijs en soort. 

Niet de tweedehands archiefkast gevonden die u zocht? Neem dan contact op of kom langs in één van de showrooms. In de ruime showrooms kunt u het volledige THO assortiment bekijken en kunt u vrijblijvend geadviseerd worden door de THO verkoopadviseurs. 

Zowel nieuwe als gebruikte archiefkasten

Bij de Terborgse HandelsOnderming B.V. (THO) kunt u zowel nieuwe archiefkasten als tweedehands archiefkasten verkrijgen. Zelf spreekt men liever van 'zo goed als nieuwe' archiefkasten, alle producten welke bij de THO binnenkomen worden grondig gereinigd, technisch nagezien en gecontroleerd op kwaliteit. Voldoet een archiefkast niet aan de THO voorwaarden dan wordt de kast niet opgenomen in het assortiment. De THO geloofd in de kwaliteit van haar producten en geeft derhalve zelfs garantie, niet alleen op het assortiment nieuw maar ook op (nagenoeg) het gebruikte assortiment!