Tweedehands archiefkasten

Hieronder vindt u het overgrote deel van de gebruikte / 2e hands archiefkasten van de THO. Het overgrote deel inderdaad want de THO heeft nog veel meer tweedehands archiefkasten op voorraad! Een gebruikte / 2e hands archiefkast van merken als Ahrend, Gispen, Lensvelt, Kembo, Aspa, Assenburg, Wini, Robberechts, Schaffenburg, Markant etc.etc. vindt u zeker bij de THO. Ook oudere merken kunt u bij de THO vinden en behalve de kast zelf is de kennis van deze materialen ook ruimschoots aanwezig.

Wanneer u ter aanvulling van uw huidige inrichting een specifiek item zoekt welke u hieronder niet kunt vinden adviseren wij u de vraag bij de afdeling verkoop neer te leggen. De verkoopafdeling heeft inzicht in de totale voorraad en kan u zo wellicht toch van dienst zijn. 

Gebruikte archiefkasten zijn interessant voor de portemonnee en natuurlijk zijn tweedehands archiefkasten ook beter voor het mileu. Een gebruikte archiefkast / tweedehands archiefkast is er in tal van uitvoeringen. Gebruikte kantoorkasten / tweedehands kantoorkasten zijn over het algemeen degelijke kasten, gebouwd/ontworpen voor jarenlang gebruiksplezier. Wat materiaal betreft ziet u bij de THO met name gebruikte metalen kasten, ook gebruikte houten kasten komen in het THO assortiment regelmatig voor.

Een gebruikte metalen archiefkast / 2e hands metalen archiefkast wordt na binnenkomst door de THO technisch nagezien en voor levering gereinigd. De THO is bekend met allerhande merken en systemen. Ook goedkope kasten voor toepassingen in omgevingen met minder estetische eisen vindt u bij de THO. Het grootste deel van de THO voorraad gebruikte kasten staat online, wanneer u echter op zoek bent naar een specifieke 2e hands kast welke hier niet is weergegeven raden wij u aan toch even contact op te nemen met de THO verkoopafdeling. Grote kans dat zij u kunnen helpen.   

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.