Tweedehands archiefkasten

Bij de THO bieden we een uitgebreid assortiment aan tweedehands archiefkasten aan. De grote voorraad die wij hebben bestaat onder andere ook uit de echte topmerken zoals Ahrend, Gispen, Kembo, Aspa, Assenburg en Lensvelt. Naast dit grote assortiment gebruikte archiefkasten, is ook de kennis van deze materialen ruimschoots aanwezig. Op onze website is een ruim aanbod aan gebruikt kantoormeubilair te vinden. Mocht u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Kom dan eens langs in een van onze showrooms in Terborg, Huissen of Apeldoorn. Daar staan onze verkopers u graag te woord en zullen ze u voorzien van het beste advies. Ook als u op zoek bent naar specifieke items, kunt u uw vraag neerleggen bij de afdeling verkoop. Zij hebben inzicht in de totale voorraad en kunnen u met plezier van dienst zijn. 

 

Tips online tweedehands archiefkast kopen

Er zijn verschillende aspecten waar u op moet letten wanneer u besluit om online een gebruikte archiefkast te kopen. Allereerst moet u er bij stilstaan waarvoor u de kast wilt gaan gebruiken. Wat gaat u in de kast opbergen? Met het antwoord op deze vraag kunt u al de inhoud van de kast bepalen. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit legborden, archieflades of hangmappen. Vervolgens is het belangrijk om naar de afmetingen van de kast te kijken. Bepaal de ruimte waarin de kast komt te staan en meet de lengte, breedte en hoogte op. Op deze manier kunt u filteren op de juiste afmetingen. Ook dient hierin de overweging gemaakt te worden of u kiest voor een draaideurkast, ladekast, roldeurkast of een schuifdeurkast. Als laatste is het natuurlijk fijn dat de kast past bij het overige interieur. Filter op de verschillende kleuren die in uw interieur passen. Hierbij kunnen de keuzes dan ook gemaakt worden of u meer voor een uitstraling van een houten kast of metalen kast gaat. Het kan zo zijn dat u in ons ruime assortiment net niet kunt vinden waar u naar op zoek bent. Bij THO bieden wij ook nieuwe archiefkasten aan, waarbij het aanbod zo ruim is dat er altijd wel wat voor u tussen moet zitten. 

Tweedehands archiefkasten in verschillende uitvoeringen

Gebruikte archiefkasten bieden wij aan in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan roldeurkasten, draaideurkasten, brandwerende kasten, metalen archiefkasten, archiefkasten met slot of stalen archiefkasten. Gebruikte roldeurkasten zijn populair op kantoren. Ze zijn met gemak achter het bureau of in hoeken te plaatsen. De roldeuren zorgen er namelijk voor dat een ruimte optimaal gebruikt kan worden, aangezien de deuren geen onnodige ruimte innemen. Archiefkasten zijn echt functionele kasten, waarbij u met zo min mogelijk ruimte zoveel mogelijk kunt opbergen. Dit allemaal op een georganiseerde en gestructureerde manier, zodat u nooit meer iets kwijt raakt en altijd het overzicht houdt. Gezien het feit dat wij vele bekende merken in ons aanbod hebben, bent u altijd gegarandeerd van degelijke en kwalitatief goede kasten. Bij elk product wordt er met een aantal sterren aangegeven wat de conditie van het product is. De specificaties bij elk product geven de kenmerken van het product weer. Ook kunt u meteen bijbehorende accessoires bestellen, die uw kast helemal compleet maken. 

Door THO gecontroleerde en gereinigde archiefkasten

Onze gebruikte archiefkasten worden gezien als zo goed als nieuw. Alle gebruikte kasten zijn door ons grondig gereinigd. Daarbij letten wij ook op de kwaliteit en de staat van de kasten. Wanneer nodig voorzien wij van sleutels. We controleren daarnaast altijd op goed werkende mechanieken en bewegende onderdelen. Voldoet het niet aan onze voorwaarden? Dan komt de kast ook niet in ons assortiment. Wij geloven volledig in de kwaliteit van onze producten. Vandaar dat wij ook garantie geven op (nagenoeg) alle gebruikte archiefkasten. De garantietermijn is maar liefst twee jaar. Op gebruikte producten in onze outlet of met een as-is conditie, is de garantie niet van toepassing. Per product wordt dit aangegeven op de productdetailpagina. 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.