Refurbished Kantoormeubilair & Kantoormeubelen! Gewoon. Als nieuw!

'Gewoon als nieuw', dat zeggen natuurlijk alle aanbieders van refurbished kantoormeubilair. Met de ruim 30 jaar ervaring van THO mag je er echter wel van uitgaan dat je nu terecht bent gekomen op de webpagina van Nederlands specialist op het gebied van refurbished kantoormeubilair! Als één van de eerste bedrijven in Nederland zag THO de markt voor refurbished kantoormeubilair. Bij THO is refurbished niet alleen 'als nieuw'...

Refurbished Kantoormeubilair wat houdt dat in?

‘Refurbished’, een mooi hip woord maar wat houdt het in? De basis van het door THO aangeboden refurbished kantoormeubilair bestaat altijd uit kwalitatieve, gebruikte / tweedehands producten. Doormiddel van renovatie, herstel en (daar waar nodig) vervanging van onderdelen creëert THO een praktisch nieuw product. Refurbished kantoormeubilair wordt ook wel gereviseerd kantoormeubilair genoemd. Waarom kiezen voor refurbished kantoormeubilair? Lees verder!

Reductie afvalberg door inzet refurbished kantoormeubelen

Reductie van de afvalberg zou voor een ieder op deze aarde een streven moeten zijn. THO streeft mee en helpt je ook graag een reductie te bewerkstelligen. Voor de door THO aangeboden refurbished producten zijn vele malen minder grondstoffen verbruikt ten opzicht van volledig nieuwe producten. THO verkleint graag haar footprint en helpt je graag om ook jouw footprint te verkleinen. Wist je dat de footprint van de gemiddelde Nederlander 5 hectare bedraagt? Inrichten met refurbished kantoormeubelen is een klein stapje maar vele kleine stapjes…

Refurbished kantoormeubilair van THO; óók ergonomisch verantwoord

Bij THO kijkt men niet alleen naar reductie van grondstoffenverbruik bij refurbishing van kantoormeubelen. Reductie van grondstoffenverbruik, kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk maar bij THO kijkt men ook naar de ergonomische eisen van deze tijd. Niet alle gebruikte - tweedehands kantoormeubelen zijn geschikt voor refurbishing en dat weet THO. 

Kwaliteit refurbished kantoormeubelen belangrijk

Professioneel kantoormeubilair is in de basis duurzamer ten opzichte van veel standaard meubelen. Kantoormeubilair is simpelweg geconstrueerd voor een zwaardere belasting en kan daardoor vaak een 2e, 3e of zelfs 4e ronde mee.

THO is sinds 1989 bekend met tal van kantoormeubelproducenten, tal van merken merken en meubellijnen. Al decennia koopt THO kwalitatieve inrichtingen / projecten op welke bij voorkeur geschikt zijn voor refurbishing.

THO is een onafhankelijke partij en biedt je refurbished kantoormeubilair van vele merken. Door de onafhankelijkheid promoot THO niet specifiek één merk of meubellijn. Hoewel THO niet merk afhankelijk is zijn er wél enkele kwaliteitsmerken waarbij THO mag worden aangewezen als refurbished kantoormeubel specialist:

De volgende stap naar een refurbished kantoorinventaris

THO hoeft je niet meer te overtuigen van het feit dat het totale waanzin is om kwalitatief hoogwaardige producten toe te voegen aan de al te grote afvalberg. Je bent immers zelf op deze pagina terecht gekomen. De eerste stap in de juiste (in)richting heb je reeds gezet!

Leg jouw inrichtingsvraagstuk neer bij de verkoopadviseurs van THO. Zij denken graag met je mee en weten wat mogelijk is. THO verkoopadviseurs helpen je naar wens op afstand, bij jou op locatie of in één van de ruimte showrooms van THO. Maak een afspraak met één van de THO verkoopadviseurs

THO biedt een groot aanbod refubished kantoorinventaris Om je een aantal voorbeelden te geven zijn er online enkele producten te vinden, de mogelijkheden zijn echter vele male groter!

Refurbished kantoormeubelen van THO biedt meer

Refurbished kantoormeubelen krijgt bij THO de looks van nieuw meubilair, je verkleint jouw footprint middels het refurbished inrichten van jouw kantoor. Dat is natuurlijk mooi maar er zijn méér redenen om voor refurbished kantoormeubelen én THO te kiezen:

  • Prijs: refurbished kantoormeubelen is meestal iets duurder ten opzichte van tweedehands meubilair, je bent echter nog steeds veel voordeliger uit ten opzichte van nieuwe, kwalitatief vergelijkbare kantoorinrichtingen.
  • Bij THO is niet alleen het refurbished kantoormeubel 'als nieuw'. Het volledige proces is 'als nieuw'! THO ‘verkoopt’ niet alleen een product. Gedegen (ergonomisch) inrichtingsadvies is bij THO eerder regel dan uitzondering. Natuurlijk heeft THO eigen lever- en montageteams. Dagelijks zijn deze teams in heel Nederland onderweg om complete projecten of enkele items naar tevredenheid van haar klanten te bezorgen en te installeren. THO levert meestal niet ‘standaard achter de eerste drempel’. THO levert en installeert netjes op de gewenste plek voor zover mogelijk. THO zet wél dat extra stapje, de tarieven zijn dan ook praktisch altijd op basis van levering, inhuizen, montage en bovenal: garantie!
  • Garantie: ook 'als nieuw'. THO weet wat men verkoopt. De ruime ervaring, een gedegen technische dienst een eigen stoffeerderij maken dat producten zo refurbished worden dat ook op de refurbished producten 24 maanden garantie wordt gegeven.
  • Een combinatie van refurbished inrichten, tweedehands inrichten en/of nieuw inrichten is bij THO altijd mogelijk.     

   Niet alleen voor grote projecten kun je bij THO terecht maar ook voor enkele items. THO verkoopadviseurs helpen je graag (vrijblijvend) verder!