Kantoormeubelen bestellen bij de THO?

De THO zet die paar stapjes extra wél! Advies, berzorging, inhuizing, montage én garantie in de meeste gevallen standaard - bij de prijs inbegrepen. #Service

Refurbished kantoormeubilair. Gewoon als nieuw!

'Gewoon als nieuw', dat zeggen natuurlijk alle aanbieders...  Met de ruim 30 jaar ervaring van de THO mag u er echter wel van uitgaan dat u terecht bent gekomen op de webpagina van Nederlands specialist op het gebied van refurbished kantoormeubilair! Als één van de eerste bedrijven in Nederland zag de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) de markt voor refurbished kantoormeubilair.

Refurbishing van kantoormeubelen

‘Refurbished’, een mooi hip woord maar wat houdt het in? De basis van het door de THO aangeboden refurbished kantoormeubilair bestaat altijd uit kwalitatieve, gebruikte producten. Door renovatie, herstel en (daar waar nodig) vervangen van onderdelen creëert de THO een praktisch nieuw product. Refurbished kantoormeubilair wordt ook wel gereviseerd kantoormeubilair genoemd. Waarom kiezen voor refurbished kantoormeubilair?

Reductie afvalberg door inzet refurbished kantoormeubelen

Reductie van de afvalberg zou voor een ieder op deze aarde een streven moeten zijn. De THO streeft mee en helpt u ook graag een reductie te bewerkstelligen. Voor de door de THO aangeboden refurbished producten zijn vele malen minder grondstoffen verbruikt ten opzicht van volledig nieuwe producten. De THO verkleint graag haar footprint en helpt u graag om ook uw footprint ook te verkleinen. Wist u dat de footprint van de gemiddelde Nederlander 5 hectare bedraagt? Inrichten met refurbished kantoormeubilair is weliswaar een klein stapje maar vele kleine stapjes…

Refurbished kantoormeubilair van de THO; óók ergonomisch verantwoord

Kijkt u bij refurbished kantoormeubilair niet alleen naar de looks en/of kwaliteit. Kijkt u zeker ook naar de eisen van deze tijd op ergonomisch vlak. Niet alle gebruikte kantoormeubelen zijn geschikt voor refurbishing en dat weet de THO. Refurbished kantoormeubilair moet net als nieuw en tweedehands kantoormeubilair de gebruiker dienen, zeker ook op ergonomisch vlak. Goede in- en verstelmogelijkheden zijn hier vaak key.    

Kwaliteit refurbished kantoormeubelen belangrijk

Professioneel kantoormeubilair is in de basis duurzamer ten opzichte van veel standaard meubilair. Kantoormeubilair is simpelweg geconstrueerd voor een zwaardere belasting en kan daardoor vaak een 2e, 3e of zelfs 4e ronde mee.

De THO is sinds 1989 bekend met tal van kantoormeubelproducenten, kantoormeubelmerken en kantoormeubellijnen. Met name in de beginjaren is de THO door ‘schade en schande’ wijzer geworden. Al decennia koopt de THO alleen nog maar kwalitatieve inrichtingen / projecten op welke bij voorkeur geschikt voor refurbishing

De THO is een onafhankelijke partij en biedt refurbished kantoormeubilair aan van vele merken. Door de onafhankelijkheid promoot de THO niet specifiek één merk of lijn. Hoewel de THO niet merkafhankelijk is zijn er wél enkele kwaliteitsmerken waarbij de THO aangewezen mag worden als refurbished specialist;

 • Refurbished kantoormeubilair specialist Ahrend
 • Refurbished kantoormeubilair specialist Gispen
 • Refurbished kantoormeubilair specialist Aspa
 • Refrubished kantoormeubilair specialist Kembo
 • Refurbished kantoormeubilair specialist BMA
 • Refurbished kantoormeubilair specialist RH
 • Refurbished kantoormeubilair specialist Comforto
 • Refurbished kantoormeubilair specialist Kinnarps

De volgende stap naar een refurbished kantoorinrichting

De THO hoeft u niet meer te overtuigen van het feit dat het totale waanzin is om kwalitatief hoogwaardige producten toe te voegen aan de al te grote afvalberg. U bent immers zelf op deze pagina terecht gekomen. De eerste stap in de juiste (in)richting heeft u reeds gezet.

Leg uw inrichtingsvraagstuk neer bij de verkoopadviseurs van de THO. Zij denken graag met u mee en weten wat mogelijk is. De THO verkoopadviseurs helpen u naar wens op afstand, bij u op locatie of in één van de ruimte showrooms van de THO. Maak een afspraak met één van de THO verkoopadviseurs

De THO biedt u een groot aanbod refubished kantoormeubilair. Om u een aantal voorbeelden te geven zijn er online enkele producten te vinden, de mogelijkheden zijn echter vele male groter!

 • Voorbeeld refurbished bureaus
 • Voorbeeld refurbished bureaustoelen
 • Voorbeeld refurbished vergaderstoelen  

Refurbished kantoormeubilair van de THO biedt u meer

Refurbished meubilair krijgt bij de THO de looks van nieuw meubilair, uw verkleint uw footprint middels het refurbished inrichten van uw kantoor. Dat is natuurlijk mooi maar er zijn méér redenen om voor refurbished kantoormeubilair én de THO te kiezen:

 • Prijs: refurbished meubilair is dan wel iets duurder ten opzichte van tweedehands meubilair, de prijzen halen echter bij lange na niet het niveau van nieuwe, kwalitatief vergelijkbare kantoorinrichtingen.
 • Volledige proces als nieuw. De THO ‘verkoopt’ niet alleen een product. Een gedegen (ergonomisch) inrichtingsadvies is bij de THO vanzelfsprekend. Natuurlijk heeft de THO eigen lever- en montageteams. Dagelijks zijn deze teams in heel Nederland onderweg om complete projecten of enkele items naar tevredenheid van haar klanten te bezorgen en te installeren. De THO levert meestal niet ‘standaard achter de eerste drempel’. De THO levert en installeert netjes op de gewenste plek voor zover mogelijk. De THO zet wél dat extra stapje, de tarieven zijn dan ook praktisch altijd op basis van levering, inhuizen, montage en bovenal garantie.
 • Garantie ook als nieuw. De THO weet wat men verkoopt. De ruime ervaring, een gedegen technische dienst een eigen stoffeerderij maken dat producten zo klaargemaakt worden dat ook op refurbished producten 24 maanden garantie wordt gegeven.
 • Een combinaties van refurbished inrichten, tweedehands inrichten en/of nieuw inrichten is bij de THO altijd mogelijk.     

   Niet alleen voor grote projecten kunt u overigens bij de THO terecht maar ook voor enkele items