Refurbished Kantoormeubilair & Kantoormeubelen! Gewoon. Als nieuw!

'Gewoon als nieuw', dat zeggen natuurlijk alle aanbieders van refurbished kantoormeubilair. Met de ruim 30 jaar ervaring van de THO mag u er echter wel van uitgaan dat u nu terecht bent gekomen op de webpagina van Nederlands specialist op het gebied van refurbished kantoormeubilair! Als één van de eerste bedrijven in Nederland zag de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) de markt voor refurbished kantoormeubilair. Bij de THO is refurbished niet alleen 'als nieuw'...

Refurbished Kantoormeubilair wat houdt dat in?

‘Refurbished’, een mooi hip woord maar wat houdt het in? De basis van het door de THO aangeboden refurbished kantoormeubilair bestaat altijd uit kwalitatieve, gebruikte / tweedehands producten. Doormiddel van renovatie, herstel en (daar waar nodig) vervanging van onderdelen creëert de THO een praktisch nieuw product. Refurbished kantoormeubilair wordt ook wel gereviseerd kantoormeubilair genoemd. Waarom kiezen voor refurbished kantoormeubilair? Lees verder!

Reductie afvalberg door inzet refurbished kantoormeubelen

Reductie van de afvalberg zou voor een ieder op deze aarde een streven moeten zijn. De THO streeft mee en helpt u ook graag een reductie te bewerkstelligen. Voor de door de THO aangeboden refurbished producten zijn vele malen minder grondstoffen verbruikt ten opzicht van volledig nieuwe producten. De THO verkleint graag haar footprint en helpt u graag om ook uw footprint te verkleinen. Wist u dat de footprint van de gemiddelde Nederlander 5 hectare bedraagt? Inrichten met refurbished kantoormeubelen is een klein stapje maar vele kleine stapjes…

Refurbished kantoormeubilair van de THO; óók ergonomisch verantwoord

Bij de THO kijkt men niet alleen naar reductie van grondstoffenverbruik bij refurbishing van kantoormeubelen. Reductie van grondstoffenverbruik, kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk maar bij de THO kijkt men ook naar de ergonomische eisen van deze tijd. Niet alle gebruikte - tweedehands kantoormeubelen zijn geschikt voor refurbishing en dat weet de THO. 

Kwaliteit refurbished kantoormeubelen belangrijk

Professioneel kantoormeubilair is in de basis duurzamer ten opzichte van veel standaard meubelen. Kantoormeubilair is simpelweg geconstrueerd voor een zwaardere belasting en kan daardoor vaak een 2e, 3e of zelfs 4e ronde mee.

De THO is sinds 1989 bekend met tal van kantoormeubelproducenten, tal van merken merken en meubellijnen. Al decennia koopt de THO kwalitatieve inrichtingen / projecten op welke bij voorkeur geschikt zijn voor refurbishing.

De THO is een onafhankelijke partij en biedt u refurbished kantoormeubilair van vele merken. Door de onafhankelijkheid promoot de THO niet specifiek één merk of meubellijn. Hoewel de THO niet merk afhankelijk is zijn er wél enkele kwaliteitsmerken waarbij de THO mag worden aangewezen als refurbished kantoormeubel specialist:

De volgende stap naar een refurbished kantoorinventaris

De THO hoeft u niet meer te overtuigen van het feit dat het totale waanzin is om kwalitatief hoogwaardige producten toe te voegen aan de al te grote afvalberg. U bent immers zelf op deze pagina terecht gekomen. De eerste stap in de juiste (in)richting heeft u reeds gezet!

Leg uw inrichtingsvraagstuk neer bij de verkoopadviseurs van de THO. Zij denken graag met u mee en weten wat mogelijk is. De THO verkoopadviseurs helpen u naar wens op afstand, bij u op locatie of in één van de ruimte showrooms van de THO. Maak een afspraak met één van de THO verkoopadviseurs

De THO biedt u een groot aanbod refubished kantoorinventaris Om u een aantal voorbeelden te geven zijn er online enkele producten te vinden, de mogelijkheden zijn echter vele male groter!

Refurbished kantoormeubelen van de THO biedt u meer

Refurbished kantoormeubelen krijgt bij de THO de looks van nieuw meubilair, uw verkleint uw footprint middels het refurbished inrichten van uw kantoor. Dat is natuurlijk mooi maar er zijn méér redenen om voor refurbished kantoormeubelen én de THO te kiezen:

  • Prijs: refurbished kantoormeubelen is meestal iets duurder ten opzichte van tweedehands meubilair, u bent echter nog steeds veel voordeliger uit ten opzichte van nieuwe, kwalitatief vergelijkbare kantoorinrichtingen.
  • Bij de THO is niet alleen het refurbished kantoormeubel 'als nieuw'. Het volledige proces is 'als nieuw'! De THO ‘verkoopt’ niet alleen een product. Gedegen (ergonomisch) inrichtingsadvies is bij de THO eerder regel dan uitzondering. Natuurlijk heeft de THO eigen lever- en montageteams. Dagelijks zijn deze teams in heel Nederland onderweg om complete projecten of enkele items naar tevredenheid van haar klanten te bezorgen en te installeren. De THO levert meestal niet ‘standaard achter de eerste drempel’. De THO levert en installeert netjes op de gewenste plek voor zover mogelijk. De THO zet wél dat extra stapje, de tarieven zijn dan ook praktisch altijd op basis van levering, inhuizen, montage en bovenal: garantie!
  • Garantie: ook 'als nieuw'. De THO weet wat men verkoopt. De ruime ervaring, een gedegen technische dienst een eigen stoffeerderij maken dat producten zo refurbished worden dat ook op de refurbished producten 24 maanden garantie wordt gegeven.
  • Een combinatie van refurbished inrichten, tweedehands inrichten en/of nieuw inrichten is bij de THO altijd mogelijk.     

   Niet alleen voor grote projecten kunt u overigens bij de THO terecht maar ook voor enkele items. De THO verkoopadviseurs helpen u graag (vrijblijvend) verder!