Circulair inkopen en- of inrichten? Herbruikbaarheid van producten.

U bent op zoek naar een betrouwbare inrichtingspartner waar u circulaire inrichtingen kunt aankopen, huren en/of leasen? Full service?

Welkom bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) 

De THO is al ruim 30 jaar(!) sterk in circulair inrichten. Circulair inkopen is voor velen een belangrijke beleidsprioriteit geworden, ciculair inrichten sluit hier naadloos op aan. De THO heeft al talloze organisaties mogen voorzien van een 'nieuwe' circulaire inrichting.

Circulair inkopen, Terborgse HandelsOnderneming  

De THO biedt u op het gebied van circulair inkopen - circulair inrichten geen pilots, proefprojecten, try-outs, prachtige grafiekjes of mooie termen. De THO biedt u circulaire mogelijkheden! Tal van bedrijven, instellingen, organisaties gingen u reeds voor.

Het winnen van grondstoffen is, en wordt steeds lastiger, hoe mooi is het dan om producten en materialen (beter) te hergebruiken? De THO zag in 1989 als een van de eerste partijen in Nederland markt voor de circulaire bedrijfsinrichting. Circulair inkopen – circulaire inrichtingen kunnen zeer zeker bijdragen aan een geringere milieubelasting. De THO helpt u graag om de footprint van u en/of uw organisatie te verkleinen.

 

Circulair inrichten, meestal ook voordeliger inrichten

Naast een lagere milieubelasting is het bij de THO meestal ook financieel aantrekkelijk(er) om circulair in te kopen. Circulair inkopen betekent niet, zoals vaak gedacht wordt, duurder inkopen, de THO rekent het u graag voor.  

Vaak wordt de transitie naar de circulaire economie ook aangegrepen als boost voor de werkgelegenheid. De THO beaamt dit, al is het maar omdat circulair inrichten wellicht iets eenvoudiger klinkt dan dat het daadwerkelijk is.

Circulair inrichten, Terborgse HandelsOnderneming

De THO vertelt u graag in een persoonlijk gesprek meer over de circulaire mogelijkheden. Het THO verkoopteam staat klaar voor al uw circulaire vragen, zij komen graag (vrijblijvend) bij u op bezoek ter kennismaking.

Tijdens een gesprek/bezoek komt aan bod:

  • Inventarisatie van uw inrichtingsvraagstuk(ken)
  • Inventarisatie van uw circulaire doelstellingen – circulaire doelstellingen
  • Inventarisatie van uw huidige inrichting

Met behulp van alle informatie uit dit gesprek kan het THO team aan de slag om een zo circulair mogelijk antwoord te geven op uw inrichtingsvraagstuk. Hierbij neemt de THO bijvoorbeeld mee:

  • Opnieuw inzetten van bestaande inrichtingsmaterialen
  • Refurbishen van bestaande inrichtingsmaterialen
  • Upgraden van bestaande inrichtingsmaterialen   
  • Inruil - opkoop van bestaande inrichtingsmaterialen met als doel een volgend leven
  • Inruil - opkoop van bestaande inrichtingsmaterialen ter verwerking tot nieuwe grondstof

Met een gedegen plan en een passende prijsstelling zet de THO uw circulaire wensen om in realiteit. De THO ontzorgt u graag, volledig of deels, net wat u wenst. 

Een beeld van producten welke kunnen helpen om uw circulaire doelstellingen te behalen?