Ahrend kantoormeubelen

Werken met (gebruikte) Ahrend kantoormeubelen werkt overal. De belangrijkste eis voor flexibel werken is dat de werkplek snel kan worden aangepast aan de aard van de werkzaamheden. Bijvoorbeeld door de vele bladvormen van de Ahrend bureau’s en vergadertafels en door de bijpassende Ahrend kasten, trolleys en Ahrend bureaustoelen. Ahrend heeft voor elke werksituatie een oplossing. Voor elke ruimte en voor elke functie creëert u met gebruikte Ahrend kantoormeubelen een geschikte werkomgeving. Bij wisselende opstellingen met Ahrend kantoormeubelen wordt het beschikbare vloeroppervlak telkens weer maximaal benut en overzichtelijk ingedeeld.

Kenmerken van Ahrend kantoormeubelen:

  • Tijdloos design
  • Hoogwaardige constructie en afwerking
  • Modulair, gemakkelijk en snel te (de-)monteren, aan te passen, uit te breiden en efficiënt op te slaan
  • Op ieder niveau inzetbaar
  • Materialen zijn eenvoudig te scheiden voor hergebruik of recycling

Uw werkplek inrichten met Ahrend

Met Ahrend kantoormeubelen zijn alle mogelijke werkplekken in te richten. Toch is het meubel heel eenvoudig van opzet; al met een paar onderdelen kunt u alle kanten op. Optimale functionaliteit, goede prijs-kwaliteitverhouding, doordacht tot in de details. Ahrend kantoormeubelen spelen in op alle mogelijke gebruikssituaties en gebruikers. Ons gebruikte assortiment Ahrend kantoormeubelen is divers, van bureaustoel, bureau, vergaderstoel en vergadertafel tot Ahrend opbergkasten.
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.