Gebruikt kantoormeubilair

Bent u voor uw kantoor op zoek naar gebruikt kantoormeubilair? Dan bent u bij de Terborgse HandelsOnderneming (THO) aan het juiste adres. THO heeft bijna 20 jaar ervaring in de in- en verkoop van gebruikt kantoormeubilair en voorziet een steeds groeiend klantenbestand van jonge zo-goed-als-nieuwe kantoorinrichting.

Altijd goed advies

Twee uitgebreide showrooms in Terborg en Huissen zorgen voor een up-to-date overzicht van alles wat er in onze magazijnen op voorraad ligt. Ons ervaren verkoopteam zorgt voor een persoonlijke benadering en een goed advies. Eenmaal uitgekozen kan gebruikt kantoormeubilair snel en efficiënt aan u worden geleverd door ons eigen transport en montageteam.

In de menubalk aan uw linkerzijde kunt u alvast een kijkje nemen in onze huidige voorraad. Naast een keur van bureauopstellingen, kantoormeubel, stoelen en office supplies vindt u ook speciale pagina's voor bijvoorbeeld gebruikte horeca apparatuur, inrichting van kantines en bedrijfsrestaurants en design meubelen voor bijvoorbeeld directiekamers en ontvangstruimtes.

Ruim assortiment gebruikt kantoormeubilair

Naast nieuwe en gebruikt kantoormeubilair levert de Terborgse HandelsOnderneming ook nieuwe en gebruikte magazijninrichting zoals stellingmateriaal en artikelen voor intern transport.

De op onze website getoonde artikelen zijn slechts een selectie uit de huidige voorraad gebruikt kantoormeubilair en de voorraad varieert wekelijks. Als u een bezoek brengt aan een van onze showrooms kunt u op uw gemak rondneuzen tussen het enorme aanbod aan gebruikt kantoormeubilair en ons verkoopteam vragen om uitleg en advies.

Neem contact op

U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen. Bent u op zoek naar iets specifieks of wilt u informatie opvragen dan kunt u uw vraag ook stellen door contact op te nemen met onze medewerkers. Uw complete kantoor interieur (zowel nieuw als gebruikt) kunnen wij leveren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.