Kantinetafels

Gaat u voor een design kantine inrichting waar niet alleen uw medewerkers maar ook uw klanten / gasten zich prettig voelen? Of bent u op zoek naar simpele, goedkope, degelijke gebruikte kantinetafel? Gebruikte kantinetafels heeft de THO voldoende op voorraad. Deze kantinetafels worden na binnenkomst bij de THO technisch nagezien en gereinigd zodat ze weer klaar zijn voor een lang gebruik zonder zorgen.

De THO heeft altijd een oplossing, van een kantine inrichting voor een moderne / chique kantine tot een enkele kantinetafel in de bouwkeet (Al zijn er natuurlijk ook heel chique bouwketen). Neem anders contact met de THO op; onze verkopers adviseren u graag.

In bovenstaand overzicht van de gebruikte kantinetafels / 2e hands kantinetafels niet kunnen vinden wat u zoekt? De THO heeft een behoorlijke omloopsnelheid van artikelen, ook van gebruikte kantinetafels / 2e hands kantinetafels. Wanneer u dan ook een specifieke tweedehands kantinetafel zoekt, neemt u gewoon even contact op met onze afdeling verkoop! Een kantinetafel gebruikt wordt door de THO bij binnenkomst technisch nagezien en daar waar nodig gereinigd.

De THO is een servicegerichte organisatie welke ook bij een gebruikte kantinetafel vindt dat deze als nieuw (voor zover mogelijk) geleverd moet kunnen worden. De meeste zo goed als nieuwe kantinetafels worden door de THO aangeboden met THO garantie! Wanneer u met eigen ogen het aanbod kantinetafels wil aanschouwen bent u van harte welkom op een van de THO vestigingen.

  

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.