Tweedehands bureaustoelen

Een tweedehands bureaustoel. Denkt u dan aan een oud beestje, rafelige bekleding en een wiebelende rugleuning of zitting? Niet doen! Tenminste, niet wanneer u een tweedehands bureaustoel bij de Terborgse HandelsOnderneming (THO) koopt. De THO zegt zelf liever ‘zo goed als nieuw’. Dacht u ook aan een mooi prijsje? Dat idee mag u wel vasthouden!

Bijna nieuwe bureaustoelen

Tweedehands bureaustoelen van gerenommeerde merken koopt de THO per tientallen, honderden (en soms nog meer) tegelijk op. Niet iedere bureaustoel wordt opgenomen in het assortiment van de THO. Een uitgebreide kwaliteitscontrole vindt plaats alsmede een grondige reiniging. Door kritisch te zijn spreekt  de THO uiteindelijk over  ‘zo goed als nieuwe’ bureaustoelen in plaats van tweedehands stoelen.

Goed zitten op een tweedehands bureaustoel

Het belangrijkste is dat een bureaustoel lekker zit. Een lange periode verblijft u immers op deze plek. Een tweedehands / zo goed als nieuwe bureaustoel kan dan net zo goed voldoen als een nieuw exemplaar. Onze verkoopadviseurs geven u graag advies. Ze kunnen u ook vertellen wat de richtlijnen zijn om het risico op lichamelijke klachten door langdurig zitten te voorkomen.

Overtuig u zelf

Wanneer u in een van de showrooms van de THO rondloopt, zult u ook ervaren dat een tweedehands bureaustoel eerder een zo goed als nieuwe bureaustoel is. Na een eventuele aankoop kunt u overigens van de THO nog meer verwachten. De THO geeft namelijk ook garantie op de tweedehands bureaustoel / zo goed als nieuwe bureaustoel. Mocht er zich dan onverhoopt toch een probleem voordoen binnen de garantieperiode, dan bent u verzekerd van een adequate oplossing.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neemt u dan contact met onze afdeling verkoop op via telefoonnummer 0315-325523 of stuur een e-mail.
 

Bekijk ons aanbod tweedehands bureaustoelen hier >>>

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.