Kantoormeubelen bestellen bij de THO?

De THO zet die paar stapjes extra wél! Advies, bezorging, inhuizing, montage én garantie in de meeste gevallen standaard - bij de prijs inbegrepen. #Service

Werken en/of leren bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO)

De leukste kantoor- en magazijninrichter van Nederland!

Al ruim 30 jaar is de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) een bekende speler in de markt van tweedehands én nieuwe kantoor- en magazijninrichtingen. De THO is op gezonde wijze uitgegroeid tot de volwassen en professionele organisatie welke er nu staat. De THO levert full-service kantoor- en magazijninrichtingen aan klanten door heel Nederland (van particulier tot multinational) en maakt met enige regelmaat een uitstapje naar België en Duitsland. Werken en/of leren bij de THO?

Klik hier om direct naar de openstaande vacatures te gaan

 

 

Sterk team

Werken bij de THO is werken in een hecht en enthousiast team. De THO is een kerngezonde, no-nonsense organisatie met korte lijnen. De THO beschikt over meerdere vestigingen en ca. dertig vaste medewerkers. De 'vaste ploeg' wordt vaker dan eens aangevuld met oproepkrachten en op zaterdagen is er op de hoofdvestiging in Terborg altijd een team van zaterdagskrachten werkzaam. Bij de THO zijn er de volgende disciplines te vinden: verkoop, in- en opkoop, logistiek, expeditie, stoffeerderij, administratie, marketing en een technische dienst.

Oprichters Olaf Leusink en Dick Mulders zijn nog steeds betrokken/actief binnen het bedrijf, de dagelijkse leiding is inmiddels in handen van het managementteam met gezamenlijk ruim 65 (!) jaar THO ervaring; Bastiaan Vriezen, Coen Hartering en Ruud Kettering.

 

Fulltimers, parttimers, oproepkrachten, zaterdagkrachten, stagiairs, afstudeerders, BBL

Het overgrote deel van het THO-team bestaat uit medewerkers met een fulltime dienstverband (40 uur per week). Voor sommige functies zijn er bij de THO ook mogelijkheden als parttimer. De oproepkrachten springen bij op de piekmomenten doordeweeks en/of werken als zaterdagkracht. Op zoek naar een stageplek, afstudeerplek of BBL leerbaan? Ook dan zijn er bij de THO vaak mogelijkheden.

Is het interessant om bij de THO te werken?

Het gemiddelde aantal dienstjaren ligt hoog bij de THO, er zijn al heel wat 'THO-ers' met een dienstverband van 15 tot 25 jaar, zegt dit iets? De THO denkt van wel! Dat mensen al langere tijd bij de THO werken komt niet alleen door de prima(ire) arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk is er een goed basissalaris, de THO biedt deze, marktconform, met vakantiegeld. Voor fulltimers zijn er per jaar 192 vakantie-uren beschikbaar. Naast een solide basis kijkt de THO ook naar de toekomst van haar medewerkers, een collectieve pensioensregeling is dan ook aanwezig voor medewerkers met een vaste aanstelling. 

Naast primaire arbeidsvoorwaarden zijn er tal van activiteiten welke het werken bij de THO extra leuk maken. Zo zijn er bijvoorbeeld activiteiten als het 'eieren bakken' rond Pasen, is er ieder jaar een personeelsfeest, wil er nog wel eens een BBQ georganiseerd worden en is er een kerstborrel - diner. Iedere vrijdag is er daarnaast bij de THO 'standaard' de gezellige weeksluiting.

Afhankelijk van de functie worden zaken als werkkleding, veiligheidsschoenen, een telefoon en/of laptop (dan wel tablet) ter beschikking gesteld. Niet alles maar veel is mogelijk bij de THO.

#MVO Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Via vaste partners probeert de THO ook mensen te helpen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt. Gezien de bedrijfsgrootte is er gekozen voor een maximum van twee personen zodat er ook voor een goede begeleiding kan worden ingestaan. Ook de THO streeft naar een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.

 

Vacatures van de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

Commercieel medewerker binnendienst m/v - vestiging Huissen

Medewerker bedrijfsadministratie m/v vestiging Terborg

Leren bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

De THO heeft op dit moment geen openstaande vacatures.

Open sollicitaties bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

Stuur een open sollicitatie

Bijbaan bij de Terborgse HandelsOnderneming B.V.

Solliciteer als oproepkracht - zaterdagkracht (minimum leeftijd 15 jaar) 

Enkele werkzaamheden als oproepkracht - zaterdagkracht: assistentie bij de orderverwerking, assistentie bij de verwerking van binnenkomende goederen, wassen van wagenpark, opruimwerkzaamheden, onderhoud van pand en buitenterrein, werkzaamheden voor de stoffeerderij, werkzaamheden in de showrooms, schoonmaakwerkzaamheden, etc.