Gebruikte bureaus

Op zoek naar een tweedehands / gebruikt bureau? Tweedehands is een term die Terborgse HandelsOnderneming (THO) niet vaak naar buiten communiceert. Niet om dat tweedehands een vreemd woord is, maar omdat wij liever spreken van ‘zo goed als nieuw’  en daar is een goede reden voor.

Zo goed als nieuwe bureaus

THO probeert tweedehands bureaus (of welk artikel ook) weer als nieuw in de markt te zetten. Dit begint al in het inkoopstadium. Echt oude gebruikte bureaus vindt u niet bij de THO. Uw bedrijfsinrichting dient tenslotte te voldoen aan de eisen van deze tijd. Dit geldt ook voor gebruikte bureaus, bureaustoelen en andere kantoormeubelen. Om de kwaliteit te waarborgen worden alle bureaus en andere kantoormeubelen technisch nagekeken en gereinigd zodat deze er weer piekfijn uitzien. Net als bij nieuw kantoormeubilair kan THO alle materialen leveren inclusief montage en eventueel een persoonsgebonden afstelling. Ook op tweedehands bureaus wordt door THO in bijna alle gevallen garantie gegeven.

Ook zijn tweedehandse / gebruikte bureaus in bepaalde opzichten compleet naar wens te maken. Wat dacht u van nieuwe werkbladen? Omdat deze beter bij uw huidige inrichting passen? Niet alles, maar veel is mogelijk bij de THO. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Standaard, instelbaar, verstelbaar, flex 

Complete hoekopstellingen, rechte bureaus of met een kleine uitbouw. De THO biedt u een ruime keuze. In de showrooms te Apeldoorn, Huissen of Terborg vindt u bureaus in overvloed. Een standaard vaste hoogte, een hoogte in- of verstelbare variant en zelfs bureaus voor het flexwerken heeft de THO voldoende op voorraad. 

Tweedehands / gebruikte bureaus of zoals de THO zegt ‘zo goed als nieuwe bureaus’ voldoen in 90% van de gevallen aan de Arbo richtlijnen. Twijfelt u of uw gebruikte / tweedehands bureau voldoet aan de eisen? Onze verkoopmedewerkers helpen u graag verder, neem hiervoor contact met ons op.

Goedkope tweedehands bureaus

Een tweedehands bureau is allereerst een goede keuze voor uw portemonnee. Wanneer u kiest voor tweedehands kantoormeubelen, kan dit u veel financieel voordeel opleveren. Een ander groot voordeel is de snelle levering van THO. Al onze producten worden namelijk uit de gigantische THO voorraad geleverd. Kijk op onze website naar het huidige aanbod. Indien u hier niet vindt wat u zoekt, neem dan gerust contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0315-325523 of stuur een e-mail.

Gebruikte bureaus van topmerken

Bij THO vindt u gebruikte / tweedehandse bureaus van topmerken, zoals: 

En nog veel meer topmerken! Bekijk al onze merken op onze merken pagina

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.