Tweedehands bureaustoelen

Een tweedehands / gebruikte bureaustoel kopen? Misschien denkt u dan aan een oud beestje, rafelige bekleding en een wiebelende rugleuning of zitting? Deze tweedehands bureaustoelen zult u bij Terborgse Handelsonderneming (THO) niet vinden.  Wij spreken dan ook liever van ‘zo goed als nieuw’. Dacht u ook aan een mooi prijsje? Dat idee mag u wel vasthouden!

Zo goed als nieuwe bureaustoelen

Bij Terborgse Handelsonderneming heeft u een ruime keuze uit tweedehands / gebruikte bureaustoelen van gerenommeerde merken. Zo hebben wij bijvoorbeeld bureaustoelen van merken als Ahrend, Aspa en Drabert. Daarnaast wordt niet zomaar iedere bureaustoel opgenomen in het assortiment van Terborgse Handelsonderneming. Alle bureaustoelen die wij opkopen krijgen een uitgebreide kwaliteitscontrole en een grondige reiniging. Wij zijn erg kritisch en alleen de mooiste gebruikte / tweedehands bureaustoelen belanden in ons assortiment. Vandaar dat wij spreken van ‘zo goed als nieuw’ in plaats van tweedehands of gebruikte bureaustoelen.

 

Zitten op een gebruikte / tweedehands bureaustoel

Het belangrijkste is dat een bureaustoel lekker zit. Een lange periode verblijft u immers op deze plek. Een tweedehands / gebruikte bureaustoel kan dan net zo goed voldoen als een nieuw exemplaar. Onze verkoopadviseurs geven u graag advies. Zij kunnen u vertellen wat de richtlijnen zijn om het risico op lichamelijke klachten door langdurig zitten te voorkomen.

Overtuig uzelf

Wanneer u in een van de showrooms van de THO rondloopt, zult u ervaren dat een tweedehands bureaustoel, tweedehands bureau of tweedehands archiefkast eerder de benaming 'zo goed als nieuw' verdient. Na een eventuele aankoop kunt u overigens van de Terborgse Handelsonderneming (THO) nog meer verwachten. De THO geeft namelijk ook garantie op de gebruikte bureaustoel. Mocht er zich dan onverhoopt toch een probleem voordoen binnen de garantieperiode, dan bent u verzekerd van een adequate oplossing.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met onze afdeling verkoop op via telefoonnummer 0315-325523 of stuur een e-mail.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.