Kantoormeubelen bestellen bij de THO?

De THO zet die paar stapjes extra wél! Advies, berzorging, inhuizing, montage én garantie in de meeste gevallen standaard - bij de prijs inbegrepen. #Service

Dé kantoorinrichter van Arnhem en omgeving met een groot assortiment tweedehands én nieuw kantoormeubilair

De Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) heeft precies wat u zoekt, en meer dan dat. Niet alleen nieuwe kantoormeubelen maar ook tweedehands kantoormeubelen - gebruikte kantoormeubelen! De THO is ook voor de regio Arnhem al ruim 30 jaar een servicegerichte specialist welke betaalbare nieuwe en gebruikte inrichtingsoplossingen biedt. Het team ervaren verkoopadviseurs voorziet u graag van advies.

Online én ruime showrooms

Naast de online showroom kunt u bij de THO ook de fysieke showroom bezoeken,

vanuit Arnhem is het niet ver naar één van de THO showrooms:

THO showroom Terborg, Ettensestraat 19, 7061 AA, Terborg (11.500m²)

THO showroom Huissen, Nijverheidssttaat 3, 6851 EJ Huissen (1.300m²)

Voor de openingstijden van de vestigingen klikt u hier

Full service

Tweedehands kantoormeubelen, nieuwe kantoormeubelen, refurbished of een combinatie. De THO levert en monteert bedrijfsinrichtingen snel door heel Nederland. Dit veelal middels de eigen transport- en montagedienst, ook in België en Duitsland komt u vrachtauto’s van de THO regelmatig tegen.

Extreem snel leveren van een tweedehandse kantoorinrichting is voor de THO ook geen enkel probleem, mocht dit met eigen materieel en mensen niet lukken, dan kan de THO altijd vertrouwen op betrouwbare transportpartners.

Het aanbod van de THO is natuurlijk een aanbod waar de afdeling financiën vrolijk van wordt, maar vergeet u ook de enorme duurzaamheidsaspecten niet. Een beter klimaat begint bij dus niet alleen bij uzelf, ook bij de THO! Topmerken kantoormeubilair zoals Gispen, Lensvelt, Ahrend, Aspa, Kinnarps en vele andere zijn altijd voorradig.