Dé kantoorinrichter van Arnhem en omgeving met een groot assortiment tweedehands én nieuw kantoormeubilair

THO heeft precies wat je zoekt, en zelfs meer dan dat. Niet alleen nieuwe kantoormeubelen, maar ook tweedehands kantoormeubelen - gebruikte kantoormeubelen! Wij zijn al ruim 34 jaar een servicegerichte specialist voor de regio Aalten, die betaalbare nieuwe en gebruikte inrichtingsoplossingen biedt. Ons ervaren team van verkoopadviseurs staat klaar om je van advies te voorzien.

Online én ruime showrooms

Naast de online showroom, nodigen we je ook uit om onze fysieke showroom te bezoeken. 

vanuit Arnhem is het niet ver naar één van de THO showrooms:

THO showroom Terborg, Ettensestraat 19, 7061 AA, Terborg (11.500m²)

THO showroom Huissen, Nijverheidssttaat 3, 6851 EJ Huissen (1.300m²)

Voor de openingstijden van de vestigingen klik hier

Full service

Tweedehands kantoormeubelen, nieuwe kantoormeubelen, refurbished, of een combinatie: THO levert en monteert bedrijfsinrichtingen snel door heel Nederland. Dit gebeurt voornamelijk met onze eigen transport- en montagedienst. Ook in België en Duitsland zie je regelmatig vrachtauto's van THO.

Het extreem snel leveren van een tweedehandse kantoorinrichting is voor ons geen enkel probleem. Mocht dit met ons eigen materieel en personeel niet lukken, dan kunnen we altijd rekenen op betrouwbare transportpartners.

Ons aanbod is niet alleen gunstig voor de financiën, maar vergeet ook de enorme duurzaamheidsaspecten niet. Een beter klimaat begint niet alleen bij jou, maar ook bij THO! Topmerken kantoormeubilair zoals Gispen, Lensvelt, Ahrend, Aspa, Kinnarps en vele anderen zijn altijd op voorraad.