Kantoormeubelen Arnhem

Nieuw en gebruikt kantoormeubilair in Arnhem en omgeving, welkom bij de THO! Goed en degelijk kantoormeubilair voor een vriendelijke prijs vindt u bij de Terborgse Handelsonderneming (THO). Bureaus, roldeurkasten, bureaustoelen, ladeblokken, archiefstellingen heeft de THO in grote voorraad en wij leveren u zowel nieuwe als tweedehands kantoormeubelen. Ook in Arnhem en omgeving bieden wij u prachtige kantoormeubels, nieuw én zo goed als nieuw. En wat kunt u van ons verwachten?

  • Garantie, ook op gebruikt meubilair
  • Grote aantallen ook uit voorraad leverbaar
  • Wij monteren uw kantoormeubelen
  • Eigen bezorgdienst

 

Neem contact op 

 

Neem alvast een kijkje in onze online showroom om een indruk te krijgen van ons assortiment. En als u uw nieuwe bureaustoel het liefst eerst even uittest, bent u van harte welkom in onze showroom waar onze verkoopmedewerkers u graag persoonlijk adviseren.

Services van de THO

U kunt bij de THO niet alleen slagen voor mooie kantoormeubelen, er is meer. Op uw verzoek kunnen wij uw bestaande kantoormeubelen ook refurbishen. Voorbeelden daarvan zijn vernieuwen van oude werkbladen, opnieuw stofferen van zitmeubelen of onderstellen opnieuw poedercoaten. En als u de sleutel van uw kantoorkast kwijt bent, bestelt u bij onze sleutelservice eenvoudig een nieuwe sleutel. En door bruikbare goederen niet weg te gooien, dragen we ook nog bij aan een circulaire economie.

De THO bij u in de buurt:

Huissen

Nijverheidsstraat 3
6851 EJ Huissen
+31 (0) 26 3616843

Openingstijden Huissen:

 

Maandag van 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten 

(Vestiging Terborg zaterdags open van 8.30 - 13.00 uur)

Toon route op kaart

Meer info over de vestiging Huissen? Contactpersonen? Binnenkijken? Klik hier!

Routebeschrijving:

Vanuit Arnhem rijdt u in ongeveer een kwartier naar onze showroom in Huissen. U volgt de N325 in de richting van Huissen. Neem de afslag Huissen en voeg daarna in op de Ingenieur Molsweg, rotonde rechtdoor naar Stadswal Noord, vervolg de weg naar Stadswal (rotondes rechtdoor) en Karstraat. Linksaf naar Veilingweg en rechtsaf naar Nijverheidsstraat. Daar vindt u ons aan de linkerkant.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.